Κοντεύει του προπονητή, γεμίζει η λίστα και με μεταγραφικούς στόχους

kontevei-tou-proponiti-gemizei-i-lista-kai-me-metagrafikous-stochous Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Περνάνε οι ημέρες και φτάνουμε κοντά στα μέσα Μαΐου. Οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και το “μαρτύριο” που περνάμε φέτος, φτάνει στο τέλος του σιγά σιγά, αφού απέμειναν ακόμα τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα μας θέλει να κλείσει όσο νωρίτερα γίνεται το θέμα προπονητή για να μπορέσει να ξεκινήσει με τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών. Το θέμα του Βίκτορ Σάντσεθ που την προηγούμενη βδομάδα ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει θετικά, εν τέλει άρχισε να απομακρύνεται. Στη λίστα μαζί του υπάρχουν ακόμα 2 με 3 ονόματα και εντός των επόμενων ημερών/εβδομάδων αναμένουμε ότι θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη για να κλείσει αυτό το θέμα.

Παράλληλα με το θέμα προπονητή ο Αντόνιο Πριέτο κάνει προεργασία και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Ήδη κάποιοι από αυτούς τους ποδοσφαιριστές αξιολογήθηκαν θετικά και από τον Πριέτο αλλά και από τη διοίκηση. Πράγμα που δείχνει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη μόλις βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής να ξεκινήσει άμεσα και τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Πρέπει φέτος να γίνει καλή δουλειά στον προγραμματισμό και στη σωστή κατάρτισή του ρόστερ. Το είδαμε σήμερα και με τα οικονομικά δεδομένα που κοινοποίησε η ΚΟΠ, χωρίς έξοδο στην Ευρώπη και με κακούς προγραμματισμούς σε 2-3 χρόνια τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πρέπει να τα καταφέρουμε. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο. Από τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο οπαδό όπου θα έρθει σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι της ομάδας μας, να κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα μας.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.