Μεγάλα δώρα κληρώνει ο λαχνός του Σωματείου

megala-dora-klironei-o-lachnos-tou-somateiou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Μεγάλα δώρα κληρώνει ο λαχνός του σωματείου μας. Το μεγαλύτερο είναι αξίας €4,800. Ο κάθε λαχνός κοστίζει €10. Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Το σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έκδοση λαχνού με πλούσια δώρα για τον κόσμο της ομάδας μας.

Ο μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα scouter sym wolf 250cc αξίας €4,800, ενώ θα κληρωθούν ακόμη ένα διπλό εισιτήριο για Αθήνα με τη Cyprus Airways αξίας €400 και μια επετειακή φανέλα «110 χρόνια Ανόρθωσις Αμμοχώστου-200 χρόνια Ελληνικής επαναστασης» καδρωμένη αξίας €120.

Οι λαχνοί διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω του www.anostore.com και στις μπουτίκ της ομάδας σε Λάρνακα και Λεμεσό. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30/1.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις αναφέρονται στην έκδοση και κλήρωση του παρόντος Λαχείου απο το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

Με την εισαγωγή σας στην κλήρωση, σημαίνει πως αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:

• Το βραβείο θα απονεμηθεί στο άτομο/κάτοχο του λαχείου που θα φέρει το νούμερο/αριθμό, το οποίο θα επιλεχθεί τυχαία κατά τη διάρκεια της κλήρωσης την οποία θα διεξαγάγει το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
• Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30/1/2022
• Ο νικητήριος αριθμός θα ανακοινωθεί από το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενώ επίσης θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Σωματείου, και ο νικητής θα έχει 60 ημέρες για να διεκδικήσει το έπαθλο του, διαφορετικά θα γίνει άλλη κλήρωση. Η απόφαση του Σωματείου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για τον νικητή του λαχείου θα θεωρείται οριστική.
• Το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν θα προσφέρει εναλλακτική λύση μετρητών. Ο τυχερός/νικητής, δεν μπορεί να ζητήσει εναλλακτικό έπαθλο ούτε μετρητά.
• Με την αγορά/παραλαβή του λαχείου, συμφωνείτε να συνεργαστείτε με το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για σκοπούς διαφήμισης χωρίς επιβάρυνση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη δημοσίευση (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου) του ονόματός σας και της φωτογραφίας στην ανακοίνωση του αποτελέσματος.
• Το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν χορηγεί καμιά πίστωση για την αγορά λαχνού
• Σε περίπτωση που ο νικητήριος λαχνός δεν παρουσιαστεί εντός 60 ημερών, το σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν έχει υποχρέωση παράδοσης οποιουδήποτε δώρου.
• Το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διατηρεί το δικαίωμα να διεξαγάγει διαδικασίες ταυτοποίησης για οποιαδήποτε παράδοση δώρου.
• Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των εμπορικών σημάτων και λογότυπων του Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ μπορεί να έχει αποτέλεσμα την ποινική σας δίωξη.
• Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και τα συμβαλλόμενα μέρη υπόκεινται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
• Το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.