Ανακοίνωσε συνεργασία με την GYMBEAM | XBEAM

anakoinose-synergasia-me-tin-gymbeam-xbeam Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Την χορηγική του συνεργασία με την GYMBEAM | XBEAM ανακοίνωσε το τμήμα Esports της Ανόρθωσης.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία με την GymBeam, μια κορυφαία εταιρεία διατροφικών συμπληρωμάτων και το sub-brand XBEAM, ειδικά σχεδιασμένο για gamers. Η υψηλά διαλυόμενη σκόνη της XBEAM θα παρέχει στους παίχτες μας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες τα οποία μπορούν να οδηγήσουν την απόδοση τους στο υψηλότερο επίπεδο. Η συνεργασία μας με την GymBeam αποτελεί σημαντικό βήμα στη διασφάλιση ότι η παίχτες μας έχουν τις καλύτερες διαθέσιμες πηγές υποστήριξης έτσι ώστε να αγωνίζονται στον υψηλότερο βαθμό. Τα συμπληρώματα XBEAM τα οποία παρέχονται από την GymBeam είναι ειδικά κατασκευασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες των αθλητών esports, παρέχοντας τους τις απαραίτητες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά, υποστηρίζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοσή τους. Το συμπλήρωμα XBEAM της GymBeam βοηθά επίσης στη νοητική διαύγεια και στα επίπεδα ενέργειας τα οποία είναι κομβικής σημασίας για την επιτυχία των παιχτών μας. Aυτό επιτρέπει στους παίχτες μας να διατηρήσουν την oξυδέρκειά τους για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, λαμβάνοντας πιο ακριβείς και γρήγορες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Είμαστε επίσης στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ως μέρος της συνεργασίας μας με την GymBeam, όλοι οι υποστηρικτές μας, θα λάβουν τώρα ειδική προσφορά, αγοράζοντας το διατροφικό συμπλήρωμα της XBEAM. Aυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους εργαζόμαστε έτσι ώστε να προσφέρουμε πίσω στους υποστηρικτές μας και να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή τους αφοσίωση. Aγοράζοντας το συμπλήρωμα XBEAM, οι υποστηρικτές μας όχι μόνο στηρίζουν την ομάδα μας αλλά επενδύουν επιπλέον στην υγεία και ευεξία τους. Ενθαρρύνουμε τους υποστηρικτές μας να εκμεταλλευτούν αυτή τη μοναδική προσφορά και να δοκιμάσουν το συμπλήρωμα XBEAM.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GymBeam για την υποστήριξη της και την αναγνώριση της σημαντικότητας της σωστής διατροφής στoν χώρο των esports. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί για να βοηθήσουμε τους παίχτες μας να επιτύχουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να βοηθήσουμε επιπλέον τους υποστηρικτές μας να διατηρήσουν ένα υγιή τρόπο ζωής. Ως η πιο επιτυχημένη esports oμάδα σε Ελλάδα και Κύπρο, αναζητούμε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε και η συνεργασία μας την σειρά XBEAM της GymBeam αποτελεί βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η νέα προσθήκη στη διατροφή των παιχτών μας θα τους βοηθήσει στο να σημειώσουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές και ακόλουθους της ομάδας μας για τη συνεχή υποστήριξη.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.