Χριστοφόρου: “Κίκο και ο Αρτυματάς είναι εκτός, καθώς επίσης και οι Νινγκά και Χρυσοστόμου”

christoforou-kiko-kai-o-artymatas-einai-ektos-kathos-episis-kai-oi-ningka-kai-chrysostomou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα της Ανόρθωσης.

Για το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την ΕΝΠ: «Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει σημασία εκτός από το τι θα γίνει απόψε. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία, πρέπει να κερδίσουμε και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε μια διαδικασία αλλαγών, όμως το πρώτιστο είναι η ομάδα να κερδίσει σήμερα και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί και τη στήριξη των οπαδών μας. Είναι απαραίτητη η παρουσία τους απόψε για να διατηρήσει η ομάδα ζωντανούς τους στόχους της σε ό,τι αφορά το θεσμό του κυπέλλου. Είμαστε η Ανόρθωση Αμμοχώστου και παιχνίδια στο γήπεδο μας καθορίζονται από την απόδοση παικτών και εξέδρας. Όποιοι επιλεγούν από τον προπονητή καλούνται να δώσουν το 100%. Σίγουρα αν κατακτήσουμε τον κύπελλο θα βγούμε στην Ευρώπη και θα επιτευχθεί ο στόχος μας».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Κίκο και ο Αρτυματάς είναι εκτός, καθώς επίσης και οι Νινγκά και Χρυσοστόμου».

Για τα μεταγραφικά και τον Μραζ: «Τη δεδομένη στιγμή δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε άλλο που δεν αφορά το αγωνιστικό. Είναι αλήθεια πως είμαστε σε διαδικασία ενίσχυσης».

Για τα διοικητικά: «Τις τελευταίες τρεις μέρες που έγινε η επίσημη τοποθέτηση από τον κ. Πουλλαΐδη για τον κ. Σάντη. Ο κ. Σάντης έχει προχωρήσει σε σειρά συναντήσεων και έστειλε το μήνυμα ότι είναι δίπλα τους. Παράλληλα έστειλε το μήνυμα σε όλους ότι οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μέχρι τη Γ.Σ. θα καταρτίσει και τον συνδυασμό του. Όμως αυτή τη στιγμή και του προέδρου και όλων στην ομάδα είναι το αποψινό παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.