Επιστολή του συνδέσμου παλαιμάχων για τις συναντήσεις με προέδρους Σωματείου και εταιρείας

epistoli-tou-syndesmou-palaimachon-gia-tis-synantiseis-me-proedrous-somateiou-kai-etaireias Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Θέμα: Συνάντηση με  Πρόεδρο και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου Εταιρείας και Σωματείου Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιστολής μας ημερομηνίας 29.12.2022 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τα πιο κάτω:
Αντιπροσωπία του Συνδέσμου μας συναντήθηκε σε ξεχωριστές ημερομηνίες, τόσο με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας όσο και με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου.
Στις συναντήσεις διαφάνηκε ξεκάθαρα από όλους η διάθεση για να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη και πιο δυνατή στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε.
Οι δυο Προέδροι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συναντηθούν, στην παρουσία μας, μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 25.01.2023,  για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ο κος Πουλλαίδης επανέλαβε τη θέση που είχε διατυπώσει και παλαιότερα ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Εταιρείας μετά τις 25.01.2023, πλην όμως  θα παραμείνει συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις  που αφορούν την λειτουργία της ομάδας, μέχρι και το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Στις συναντήσεις αυτές ζητήθηκε από τον Σύνδεσμο μας ο χρόνος και οι γνώσεις των μελών μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί η ποδοσφαιρική μας ομάδα μέχρι και το τέλος της περιόδου. Ο Σύνδεσμος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση,  και αντιπροσωπία του Συνδέσμου τέθηκε στις υπηρεσίες της ομάδας για οτιδήποτε της ζητηθεί.
Τέλος καλούμε τον τεράστιο κόσμο της ομάδας, παρά την μεγάλη πικρία που τον διακατέχει, να παραμείνει ασπίδα προστασίας της ομάδας. 

Με εκτίμηση 
Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ανόρθωσης Αμμοχώστου

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.