Φώτη: “Θεωρώ πως ο Βέσκο επειδή ξέρει την ομάδα και με την στήριξη όλων μας, και τη βοήθεια, μπορεί.”

foti-theoro-pos-o-vesko-epeidi-xerei-tin-omada-kai-me-tin-stirixi-olon-mas-kai-ti-voitheia-borei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου παλαίμαχων, Κώστας Φώτη παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τις συναντήσεις με Πουλλαΐδη και Χαμπουλλά: «Πήραμε την πρωτοβουλία για να έχουμε ξεχωριστές συναντήσεις με τους δυο. Το θέμα ήταν η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά και για οτιδήποτε υπάρχει μεταξύ των δυο και να λυθούν διαφωνίες. Είχαμε κι απ’ τους δυο τη δέσμευση ότι μετά την εκλογική συνέλευση της εταιρείας θα υπάρχει κοινή συνάντηση των δυο με τους παλαίμαχους, ώστε να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Η όποια διαφωνία δεν βοηθά και κάνει μόνο ζημιά στην ομάδα. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως και απ’ τους δυο υπάρχει θέληση για να ξεπεραστούν τα προβλήματα».

Για τις διαφωνίες μεταξύ των δυο: «Οι διαφωνίες που υπήρξαν μεταξύ των δυο είναι κομμάτι που αφορά τα συμβούλια τους. Εμείς παράλληλα θέλουμε να δούμε την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας. Είδαμε τον διασυρμό που γίνεται με την παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και εκφράσαμε την αγωνία μας και στους δυο ότι με αυτή την κατάσταση η Ανόρθωση θα μπει σε περιπέτειες, άρα οι διαφωνίες που αν υπάρχει, δεν πιστεύω πως δεν θα υπάρξει λύση αν μπει η Ανόρθωση πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό ζητήσαμε να αφήσουν κατά μέρος τα οποιαδήποτε προβλήματα και μαζί να πορευθούμε και να δούμε πως θα γλυτώσουμε την ομάδα να μην μπει σε περιπέτειες. Δεν μπορούμε σαν παλαίμαχοι που ζήσαμε και κρατήσαμε την Ανόρθωση στα δύσκολα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς, να βλέπουμε την ομάδα να μπαίνει σε περιπέτειες».

Για τη συμμετοχή του συνδέσμου: «Συζητήσαμε να σύνδεσμος και ζητήσαμε όπως υπάρξουν κάποια άτομα που είναι μέλη του συνδέσμου και της εταιρείας να εργαστούν για το καλό της ομάδας. Αυτό βέβαια θα το συζητήσουμε όταν θα έχουμε και την κοινή συνάντηση».

Για τον Πουλλαΐδη: «Θα παραμείνει συνεπείς στις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Εύχομαι να έχουμε αίσιο τέλος».

Για το ποιος θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας: «Δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα της εταιρείας. Όποιος και να είναι εκεί εμείς τον ρόλο μας θα τον έχουμε».

Για τον Βέσκο: «Δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας προπονητής ο οποίος πρόσφερε στην ομάδα απ’ το πόστο του ποδοσφαιριστή. Αργότερα ανέλαβε το κομμάτι των ακαδημιών. Πιστεύω πως είναι ένα κομμάτι δικό μας και ο πιο ιδανικός αυτή τη στιγμή. Ο χρόνος που υπάρχει δεν είναι αρκετός για έναν νέο προπονητή. Θεωρώ πως ο Βέσκο επειδή ξέρει την ομάδα και με την στήριξη όλων μας, και τη βοήθεια, μπορεί. Είδαμε στο πρώτο αγώνα ότι άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας, πάλεψε, είχε πάθος».

Για τον αγώνα με τον Απόλλων: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και ντέρμπι. Θα σταθώ στο τελευταίο μας παιχνίδι. Η ψυχολογία είναι διαφορετική. Θα αντιμετωπίσουμε στα ίσα τον Απόλλωνα ο οποίος ίσως επηρεαστεί κι απ’ τον αποκλεισμό του. Εμείς πάντως θα πάμε στον αγώνα για τη νίκη και στην χειρότερη περίπτωση να μην χάσουμε».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.