Ιωάννου: “δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό”

ioannou-dinoume-ta-panta-gia-tin-omada-kai-tha-doume-pou-tha-mas-vgalei-afto Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Ιωάννου έκανε δηλώσεις μετά τη νίκη επί της ΕΝΠ στην κάμερα της Cablenet.

Ήταν μια σημαντική νίκη, ειδικά μετά τις δυσκολίες που περνούμε τον τελευταίο καιρό. Είχαμε καιρό να σκοράρουμε, καιρό να πάρουμε μια νίκη. Αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ήρθε πολύ δύσκολα λόγο και της κατάστασης της ομάδας, μας λείπει η αυτοπεποίθηση όμως με αυτή τη νίκη μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να βελτιωθούμε, γιατί σίγουρα δεν αξίζουμε να βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε.

Σχόλιο για την αλλαγή της ομάδας και ότι δε δέχεται εύκολα γκολ:
Ναι δουλεύουμε στην άμυνα καθώς αν δεν κερδίζεις καλύτερα να μην χάνεις αλλά εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια ειδικά στο γήπεδο μας.

Για την παρουσία του:
Είχα μια καλή παρουσία. Σίγουρα μπορώ καλύτερα αλλά λόγο των συνθηκών και την ανάγκη για νίκη που είχαμε δε χωράγανε λάθη. Δείξαμε χαρακτήρα.

Αν μπορεί η Ανόρθωση να φτάσει την εξάδα:
Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα η θέση δεν αρμόζει στην Ανόρθωση και το ξέρουμε πολύ καλά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.