Κεραυνός και Λόρια πήραν τα βραβεία τους

keravnos-kai-loria-piran-ta-vraveia-tous Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Τα βραβεία τους πήραν οι τερματοφύλακες της ομάδας μας, Ανδρέας Κεραυνός και Γκιόρκι Λόρια για τις καλύτερες αποκρούσεις της 13ης και της 15ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του Κεραυνού:

Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο και θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και ιδιαίτερα τον ΠΑ.Σ.Π. που είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Θα ήταν καλύτερα αν κερδίζαμε εκείνο το παιχνίδι αφού αυτό είναι το σημαντικό.

Για πρώτη φορά στην καριέρα σου άλλαξες ομάδα, πως ήταν η υποδοχή στην Ανόρθωση;
Ναι φέτος το καλοκαίρι ήταν πολύ παράξενο για μένα γιατί μετά από πολλά χρόνια άλλαξα ομάδα. Η υποδοχή από την Ανόρθωση ήταν με ανοικτές αγκάλες. Από την πρώτη μέρα ένιωσα ότι είμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας.

Πιο κάτω και οι δηλώσεις του Λόρια:

Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν, είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο. Ήταν μια καλή απόκρουση.

Πριν λίγες μέρες στα γενέθλια σου ευχήθηκες για εξαιρετικές αποκρούσεις; Διότι σε είδαμε να κάνεις ακόμη μια τέτοια στον αγώνα με τη Δόξα.
Στα γενέθλια μου ευχήθηκα υγεία και ευτυχία για την οικογένεια μου, είναι το υπέρτατο δώρο. Όσον αφορά την απόκρουση μου στο παιχνίδι με τη Δόξα, θεωρώ ότι η φάση ήταν εκπληκτική. Αν σκόραρε ο Μπεράτ (Σαντίκ) θα θύμιζε γκολ Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ευτυχώς βγήκα νικητής σε αυτή τη μάχη.

Γενικά για τους τερματοφύλακες οι εξαιρετικές αποκρούσεις πανηγυρίζονται σαν γκολ;
Ναι είναι αλήθεια. Για εμένα οι δύσκολες αποκρούσεις ισούνται με ένα γκολ κι όποτε κάνω μια τέτοια απόκρουση το πανηγυρίζω. Το συναίσθημα εκείνη τη στιγμή είναι έντονο.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.