Κοινή ανακοίνωση Συλλόγου και εταιρείας για το Α.Παπαδόπουλος

koini-anakoinosi-syllogou-kai-etaireias-gia-to-a-papadopoulos Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Κοινή ανακοίνωση έβγαλε ο Σύλλογος και η εταιρεία ότι έχει ολοκληρωθεί και κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Αναβάθμισης και τη διεξαγωγή Στατικής και Αντισεισμικής Μελέτης στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί και κατακυρωθεί ο διαγωνισμός για τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Αναβάθμισης και τη διεξαγωγή Στατικής και Αντισεισμικής Μελέτης στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του πρώτου βήματος προς την κατεύθυνση του ανασχεδιασμού και της υλοποίησης όλων εκείνων των απαραίτητων εργασιών, οι οποίες θα καταστήσουν το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος ξανά, ένα σύγχρονο Στάδιο, βιώσιμο στην λειτουργία του, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλάθλων και αθλητών στη νέα εποχή του ποδοσφαίρου.

Στο σημείο αυτό, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον ΚΟΑ και την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των προσφυγικών Σωματείων να αναβαθμίσουν τις εγκαταστάσεις τους.

Καλούμε παράλληλα την Πολιτεία, να παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις της προ τριετίας και να βοηθήσει πρακτικά και ουσιαστικά τα προσφυγικά Σωματεία στην υλοποίηση των μεγαλεπήβολων σχεδιασμών τους, για το καλό όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του τόπου μας.  

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.