Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του ΔΣ

ola-osa-eipothikan-sti-synentefxi-typou-tou-ds Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Εδώ το βίντεο.

Διαβάστε πιο κάτω όλα όσα ειπώθηκαν στη διάσκεψη τύπου που παρέθεσε το νέο ΔΣ της εταιρείας.

Αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που πραγματοποιείται την επόμενη μέρα της έκτακτης εκλογικής γενικής συνέλευσης της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λτδ.

Επιτρέψετέ μου να εκφράσω και δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μου στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και την οικογένειά του που ως μεγαλομέτοχοι στήριξαν τόσο τη δική μου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. και των συνεργατών μου στο Δ.Σ. καθώς επίσης το ΔΣ του Συλλόγου και όλους ανεξαίρετα τους μικρομετόχους φίλους Ανορθωσιάτες που επίσης εξέφρασαν τη στήριξη τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο πάνελ είναι μαζί μου οι συνεργάτες μου στο  ΔΣ και να μου επιτρέψετε να παρουσιάσω τον καθένα ξεχωριστά.

Εδώ δεν είναι ένα ΔΣ, είναι 11 φίλοι που έχουν αποκλειστικό σκοπό να δώσουν κάθε ικμάδα των δυνάμεων τους να επαναφέρουν την Ανόρθωση στο δρόμο των επιτυχιών, να επαναφέρουν την αίγλη και τη λάμψη που αυτό το ιστορικό σωματείο εκπροσωπεί.

Επιτρέψετέ μου να επαναλάβω μερικά από αυτά που ανέφερα ψες, ανάμεσα σε άλλα, στη ΓΣ:

Σε αυτή την «παρέα», σε αυτή  την ομάδα, δεν υπάρχει το εγώ, υπάρχει μόνο το εμείς, μια γροθιά,  μια ομάδα μια Ανόρθωσις.

Είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων.

Από την ίδια στιγμή που η οικ. Πουλλαΐδη με δημόσια ανακοίνωση της στήριξε την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. Της εταιρείας ξεκινήσαμε τη δουλειά.

Η ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα μας ξεκινούσε από εκείνη τη χρονική στιγμή. Νίκες στους εναπομείναντες αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημαίνει μερική εκπλήρωση των στόχων μας. Κατάκτηση κυπέλλου και έξοδος στην Ευρώπη.

Προχωρήσαμε άμεσα στην προσθήκη ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε θέσεις κλειδιά και ευελπιστούμε ότι θα δώσουν νέα δυναμική στην ομάδα μας.

Δουλέψαμε και δουλεύουμε καθημερινά στη βελτίωση της ψυχολογίας και του θετικού κλίματος στα αποδυτήρια μας, βασικό συστατικό επιτυχίας.

Είμαστε μια ομάδα, ο ένας για τον άλλο και όλοι μαζί για το μεγαλείο της Ανόρθωσης.

Την ευθύνη διαχείρισης του υφιστάμενου ρόστερ το έχει ο Κος Βέσκο Μιχαηλοβιτς. Τα χαρακτηριστικά του Βέσκο είναι γνωστά και δεν έχουν αλλάξει από αυτά που είχε ως ποδοσφαιριστής. Γεννημένος πολεμιστής, γεννημένος νικητής, είναι ένας από εμάς!

Η επιτροπή Ποδοσφαίρου αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν και τη σχετική τεχνική κατάρτιση. Θέλω να τονίσω ότι ο ρόλος τους είναι καθαρά συμβουλευτικός και η βοήθεια τους βασίζεται στην αγάπη τους για την ομάδα.

Ο κος Αντόνιο Πριετο ενεργεί ως Sporting Director και την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας της επιτροπής αυτής και του ποδοσφαιρικού τμήματος την έχει ο υποφαινόμενος.

Το οικονομικό κομμάτι είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο και δεν μπορεί η Ανόρθωση να βασίζεται και να θεωρεί δεδομένη την χωρίς περιορισμούς οικονομική αρωγή της Οικ. Πουλλαΐδη.

Ευχαριστούμε τον Κο Πουλλαΐδη για τη δέσμευση του η οποία επαναβεβαιώθηκε και στην ψεσινή ΓΣ αναφορικά με το έλλειμμά της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου αλλά δε σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι καθόμαστε και περιμένουμε να έρθει το τέλος του μηνός και με το πάτημα του κουμπιού θα εμβαστεί το σχετικό ποσό γιατί αυτό δεν πρόκειται να συμβεί!!

Δημιουργούνται επιτροπές ώστε να γίνουν άμεσα ενέργειες για τη δημιουργία νέων πόρων εισοδημάτων για κάλυψη επείγον υποχρεώσεων. Το Δ.Σ. από τη μεριά του θα συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό για το πιο πάνω σκοπό.

Οι επιτροπές πέραν από την εξεύρεση πόρων εισοδήματος σκοπό έχουν τη βελτίωση των εγκαταστάσεων, τη λειτουργία των ακαδημιών, την προώθηση του ονόματος της Ανόρθωσις.

Φίλοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ,

Πριν ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου και πάρετε το λόγο για τις ερωτήσεις σας θα αναδείξω και μια πτυχή που άπτεται της δικής σας αποστολής. Τη φιλοσοφία που υιοθετούμε και θα εφαρμόσουμε στην επικοινωνιακή μας πολιτική. Θα ενημερώνουμε, ο κόσμος της Ανόρθωσις θα ξέρει. Βγαίνουμε άμεσα από την εσωστρέφεια που τόσο ταλαιπώρησε τον οργανισμό της Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Να θεωρήσετε δεδομένο πως ότι προκύπτει, ότι υπάρχει, ότι πρέπει να γίνεται γνωστό, όσο δύσκολο θέμα και να είναι θα γίνεται γνωστό.  Μη διστάζετε να ζητάτε τη θέση της εταιρείας. Με αυτή την ευκαιρία θα σας ευχαριστώ για τη συνεργασία σας.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Για το αν θα συνεχίσει μετά τον Μάιο;
«Αυτή τη στιγμή η προσοχή μας είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας με την ομάδα ποδοσφαίρου με τη δεδομένη κατάσταση που υπάρχει. Δεν είμαστε εδώ για να σχεδιάζουμε μόνο για τους επόμενους μήνες είναι λογικό να έχουμε και για μετά σκέψεις και θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει».

Για τη συμφωνία διαχείρισης που εκκρεμεί με το σωματείο;
«Κάποιες τροποποιήσεις εκκρεμούν και είμαστε σε συζητήσεις. Η Ανόρθωση είναι μία, όλοι είμαστε αδέρφια και έχουμε όλοι την ίδια ομάδα αίματος, την Ανόρθωση».

Αν σημαίνει κάτι το ότι το νέο δ.σ έχει πολλά νέα και νεαρά πρόσωπα: Το δεύτερο καλώς ή κακώς η πορεία μιας ομάδας επηρεάζει τα πάντα. Αν έχει πλάνο από το καλοκαίρι και μετά: 
«Σήμερα έχουμε 26 Ιανουαρίου, έχουμε να εκπληρώσουμε στόχους με την υφιστάμενη σύνθεση της ομάδας και αυτή είναι η προσοχή μας. Σε μεταγενέστερο στάδιο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα. Βλέπουμε μόνο την φετινή περίοδο για να μπορέσουμε μερικώς να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και μετά βλέπουμε. Όσον φορά τα παιδιά του δ.σ., θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε και παρών και μέλλων. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Στεναχωρήσαμε κάποιους που έμειναν εκτός αλλά θα τους χρησιμοποιήσουμε μέσω των επιτροπών».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: 
«Είμαστε σε επαφές μαζί του. Σεβόμαστε τον Λάζαρο όπως σεβόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Θα το δούμε μαζί το θέμα. Σημασία έχει το καλύτερο για τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να κρατάμε φίλους, να υπάρχει πάντα η πόρτα ανοικτή. Το ποδόσφαιρο είναι ρευστό».

Το βίντεο από όλα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη:

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.