Σάντης: “να επαναφέρουμε την υπερηφάνεια, όχι με λόγια αλλά με πράξεις”

santis-na-epanaferoume-tin-yperifaneia-ochi-me-logia-alla-me-praxeis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω την ομιλία του νέου προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αντρέα Σάντη στην σημερινή γενική συέλευση.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας και παρακαλώ όπως πρώτα μου επιτρέψετε να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη και την οικογένεια του που ως μεγαλομέτοχοι στήριξαν τόσο τη  δική μου υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Λτδ καθώς επίσης και των συνεργατών μου στο Δ.Σ.

Επιτρέψετε μου επίσης να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την υποστήριξη  και είμαι βέβαιος για μια αγαστή συνεργασία.  

Όταν έγινε η πρώτη επικοινωνία και επαφή με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για ανάληψη της προεδρίας από μέρους μου, δεν είχα τον παραμικρό δισταγμό για το τι έπρεπε να πράξω.  Όχι, γιατί έχω άγνοια κινδύνου, το αντίθετο έχω πλήρη επίγνωση του τι θα αναλάμβανα.

Όταν όμως η ομάδα που αγαπώ παθολογικά, θεώρησε ότι η δική μου συνεισφορά και ανάμειξη θα ήταν προς όφελός της, δε θα μπορούσα ποτέ να αρνηθώ φέροντας το ως βάρος στη συνείδηση μου ότι σε μια δύσκολη στιγμή δε φάνηκα αρκετά τολμηρός.

Είναι με τεράστια χαρά που μπορώ σήμερα ενώπιον σας να πω, ότι ακριβώς το ίδιο πνεύμα, τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης, είχα από έκαστο των συνεργατών μου, όταν τους ζήτησα να με πλαισιώσουν στο νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Να μου επιτρέψετε να αναφέρω τα ονόματα των συνεργατών μου στο Δ.Σ.

•    Ανδρέου Ανδρέας
•    Ανδρέου Παναγιώτης
•    Θεοδούλου Χρίστος
•    Παπαγεωργίου Σταύρος
•    Πολυκάρπου Λουκάς
•    Σύζινος Δημήτρης
•    Χατζηχριστοφή Παναγιώτης
•    Κουμή Σάββας
•    Χατζηλουκά Ανδρέας
•    Βορκά Ιάκωβος

Σε αυτό το Δ.Σ., σε αυτή την ομάδα, δεν υπάρχει το εγώ, υπάρχει μόνο το εμείς, μια γροθιά, μια ομάδα μια Ανόρθωσις.

Μαγικό ραβδί δεν έχουμε ούτε με το πάτημα ενός κουμπιού όλα θα διορθωθούν, αυτό όμως που έχει ξεκινήσει είναι η ανασύνταξη και η ανάλωση κάθε ικμάδας των δυνάμεών μας για να επαναφέρουμε την Ανόρθωση στο δρόμο των επιτυχιών,  να επαναφέρουμε την υπερηφάνεια, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. 

Έχουμε την υποχρέωση να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε όλους όσους έχουν προσφέρει.

Αν τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας, δε σημαίνει ότι πρέπει να αγνοούμε και να μηδενίζουμε την προσφορά ανθρώπων.

Με ποια κριτήρια και ποια δεδομένα άλλωστε θα περιμένουμε την ανάμειξη και οικονομική αρωγή νέων προσώπων.

Η Ανόρθωση πρέπει να πρωταγωνιστεί και να μεγαλουργεί, είναι υποχρέωσή μας, είναι υποχρέωση προς τους γονείς και τους παππούδες μας, σε όσους έφυγαν από την Αμμόχωστο και δεν επέστρεψαν, προς τους ίδιους τους εαυτούς μας, προς τα παιδιά μας, προς τα εγγόνια μας γιατί η Ανόρθωση είναι το μεγαλύτερο, το ιερότερο, το πιο πολύτιμο λάβαρο για να κρατήσει ασβέστη και να δυναμώσει την φλόγα της επιστροφής στη λατρευτή μας Αμμόχωστο.

Ας κάνουμε ο καθένας από εμάς την αυτοκριτική μας και ας με τις πράξεις μας, φανούμε αντάξιοι των 112 χρόνων ζωής της Ανόρθωσης που είναι γεμάτη από ήρωες, αγώνες και επιτυχίες.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.