Τέλος ο Χρυσαλάς, αναλαμβάνει άλλο πόστο

telos-o-chrysalas-analamvanei-allo-posto Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της Ανδρικής ομάδας καλαθόσφαιρας ανακοίνωσε η Ανόρθωσις.

Ο Βασίλης Χρυσαλάς θα παραμείνει στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, καθώς και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας μας. 

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

Την κοινή συναινέσει απόφαση λύσης της συνεργασίας μας, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Βασίλη Χρυσαλά, ανακοινώνει η διοίκηση της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης.
Η διοίκηση της ομάδας μας, τον ευχαριστεί για τα όσα έχει προσφέρει σε αυτήν.
Ήταν ο πρώτος προπονητής της Ανόρθωσης μετά την επάνοδο της, στα καλαθοσφαιρικά γίγνεσθαι του τόπου μας, αλλά αυτός ο λόγος δεν είναι και ο μοναδικός που το όνομα του έχει γραφτεί στην ιστορία της ομάδας μας.
Διότι ήταν ο ίδιος άνθρωπος που ανέβασε την Ανόρθωση, από τη Β2′ στη Β1′, στην πρώτη μόλις χρόνια επιστροφής της Ανόρθωσης στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα και αμέσως μετά, στην πραγματική της θέση, στην κατηγορία των μεγάλων.
Για τους λόγους αυτούς, η σημερινή απόφαση της διοίκησης, δεν ήταν καθόλου εύκολη.
Ο Βασίλης Χρυσαλάς, παραμένει στην οικογένεια της Ανόρθωσης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, καθώς και υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδας μας. 

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.