Τέσσερις ποινές για την ομάδα μας από τον Βρυωνίδη

tesseris-poines-gia-tin-omada-mas-apo-ton-vryonidi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης σε τέσσερις καταγγελίες που είχε ενώπιον του για την Ανόρθωση, επέβαλε και στις τέσσερις πρόστιμο κατά της ομάδας μας.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση των άρθρων 10.2(β) και 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (ουίσκι) από οπαδούς της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα,  κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022/2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον  αγώνα  Πρωταθλήματος  CYTA Α’ Φάση ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου/04.01.2023 (17η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση  του  άρθρου 10.1 (β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/07.01.2023 (18η αγωνιστική). Απόφαση: Πρόστιμο.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.