Βέσκο: “Στόχος μας είναι ο τελικός και πιστεύω ότι θα πάμε”(βίντεο)

vesko-stochos-mas-einai-o-telikos-kai-pistevo-oti-tha-pamevinteo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά την πρόκριση επί της ΕΝΠ.

Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρίνο και στην ομάδα του για το πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά που έκαναν για 120+ λεπτά. Ήταν συγκλονιστικοί. Στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στο σταφ, στους γυμναστές που προετοίμασαν την ομάδα κατάλληλα για το παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, αυτοί έσπρωξαν την ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να έχουμε αυτό το πάθος και την ενέργεια. Συνεχίζουμε, δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα. Στόχος μας είναι ο τελικός και πιστεύω ότι θα πάμε. Αυτή η ομάδα έχει να δώσει στην πορεία. Περιμένουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι τη Δευτέρα με τον ίδιο αντίπαλο.

Για το ότι δεν πέτυχε ξανά γκολ η Ανόρθωση:
Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό το θέμα. Δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά ήμασταν επικίνδυνοι είχαμε και τον νέο παίκτη, θα έρθει ακόμη ένας μπορεί μέχρι τη Δευτέρα, πιστεύω και σε αυτούς που έχουμε. Ίσως, είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας, οι παίκτες εκεί που πρέπει να κάνουν το τελευταίο τελείωμα κάτι τους εμποδίζει.

Για τους τραυματίες:
Ο Ουαρίς έχει έναν τραυματισμό. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι τη Δευτέρα, ούτε και ο Αμπαρτζουμιάν.

Αν θα παραμείνει στον πάγκο:
Γιατί κάνετε συνέχεια την ίδια ερώτηση σε κάθε συνέντευξη; Σας είπε κανείς από την Ανόρθωση ότι θα είμαι ή δε θα είμαι;

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.