Απαγόρευση μετακίνησης ενόψει Limassol Arena

apagorefsi-metakinisis-enopsei-limassol-arena Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές στην ομάδα μας.

Η σημαντικότερη αυτή της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων, που όπως όλα δείχνουν θα ισχύσει στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Λεμεσού.

Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου:
(α) για φτύσιμο από οπαδό της ομάδας στο 31 λεπτό του αγώνα που είχε στόχο τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του γηπέδου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί, καπνογόνα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, πυρσοί, καπνογόνα) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(δ) για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα (στης 18:59 λεπτό  κατά την είσοδο των διαιτητών και των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο έριξαν με πιστόλι φωτοβολίδες η μια εκ των οποίων σε ευθυτενή τροχιά πέρασε πάνω από τους διαιτητές και τους ποδοσφαιριστές τις αντίπαλης ομάδας και κατευθύνθηκε στην Βόρεια κερκίδα που βρίσκονταν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας γεγονός που προκάλεσε και/η απείλησε να προκαλέσει ζημιά σε άτομα και/η στους θεατές που βρίσκονταν εντός του γηπέδου και/η προκάλεσε αναταραχή που επέφερε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 23 λεπτά κατά παράβαση των άρθρων 4(κβ) και 10.2(ιστ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 23 λεπτά που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π
Απόφαση: Ποινή απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων για ένα αγώνα και πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας/02.02.2023 (22η Αγωνιστική).

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.