Χριστοφόρου: “καλές πιθανότητες οι Λόρια και Κίκο, πιο έτοιμοι οι Αρτυματάς, Αμπαρτζουμιάν και Χαρογιάν”

christoforou-kales-pithanotites-oi-loria-kai-kiko-pio-etoimoi-oi-artymatas-abartzoumian-kai-charogian Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τη νίκη με την Πάφο: «Γεγονός είναι ότι χθες κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Μπήκαμε πολύ καλά και στο δεύτερο μέρος διαχειριστήκαμε το σκορ».

Για τα νέα αποκτήματα: «Είναι γεγονός ότι έγινε ενίσχυση στον τομέα της δημιουργίας και του σκοραρίσματος. Τα παιδιά που ήρθαν φαίνονται περισσότερο γιατί γράφουν τα νούμερα. Όντως γίνεται συζήτηση για τους παίκτες που ήρθαν. Όμως υπάρχει άνοδος στην απόδοση και των υπόλοιπων. Όλα τα κομμάτια που αποτελούν μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να λειτουργούν σωστά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουν καλές πιθανότητες οι Λόρια και Κίκο. Θα είναι πιο έτοιμοι οι Αρτυματάς, Αμπαρτζουμιάν και Χαρογιάν. Θεωρώ ότι σταδιακά θα μπουν στην ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Είναι γεγονός τι και χθες όπως και στο παιχνίδια με τη Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό είδαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν. Είδαμε φάση καθαρής κόκκινης που δεν υποδείχθηκε ποτέ. Είδαμε και ένα πέναλτι που κατά την άποψη μας είναι τραβηγμένο. Είδαμε να χάνουμε από τον Ολυμπιακό με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Με τη Νέα Σαλαμίνα μας ακυρώθηκε γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Η επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς είναι συνεχής».

Για το περιστατικό μεταξύ Ανδρέα Σάντη και Μενέλαου Αντωνίου: «Όντως το περιστατικό συνέβη, αλλά η διάθεση δεν ήταν απειλητική και άγρια κτλ. Στο Μακάρειο τα αποδυτήρια γειτνιάζουν με το δωμάτιο των διαιτητών. Ο πρόεδρος ανέφερε στον Μενέλαο Αντωνίου αν το παιχνίδι που έκανε ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά από αυτό με την Πάφο. Ακολούθησε η φράση “αν οι άντρες φορούν παντελόνια”. Αυτή η φράση δεν είναι απειλή ούτε άγρια διάθεση. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις λέξεις που χρησιμοποιούμε».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.