Χριστοφόρου: “Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στο Μακάρειο για να προκριθούμε” (ηχητικό)

christoforou-theloume-na-kanoume-to-proto-vima-sto-makareio-gia-na-prokrithoume-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα γύρω από την Ανόρθωση.

Για τη νίκη με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει ένα ντέρμπι που είχε στόχο τη νίκη. Ήταν σημαντικό ότι οι παίκτες μας έβγαλαν θέληση να πάρουν τη νίκη και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα από το 1-0, κινδυνέψαμε στο τέλος, όμως ευτυχώς πήραμε την ουσία».

Για την αλλαγή που έκανε ο Βέσκο: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν είναι ένα πράγμα που αλλάζουν καταστάσεις. Εμάς μας ενδιαφέρει το σύνολο, ο προπονητής, οι παίκτες, η διοίκηση, όλα. Έγιναν πολλές αλλαγές για να έρθει η ηρεμία και να ανακάμψει η ομάδα. Μέχρι τώρα η πορεία είναι ικανοποιητική. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν 2-3 αποτελέσματα να αλλάξουν την πορεία της φετινής χρονιάς εκτός αν καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου».

Για τον Μραζ: «Ήρθε να βοηθήσει, η προσαρμογή του είναι πολύ καλή, ανταποκρίνεται στα καθήκοντα του, ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Είμαστε πιο αποτελεσματικοί, όμως πρέπει να έχουμε συνέχεια και διάρκεια».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχει κρύψει κανένας από την πρώτη στιγμή ότι ο στόχος που τέθηκε να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι γιατί μόνο έτσι θα πάρουμε και το κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στο Μακάρειο για να προκριθούμε. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, έχει τους δικούς του στόχους, όμως θεωρούμε ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα που θα καθορίσει την τύχη του αγώνα».

Για τον Λόρια: «Ο Λόρια είναι στην ομάδα αρκετό καιρό όλοι γνωρίζουν την προσφορά του και το πόσο σημαντικός είναι. Ακόμη δεν έχουμε την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου. Σαφώς θα τον στερηθούμε κάποιο χρονικό και περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε πόσο θα είναι».

Για τον Γκερέρο: «Δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό, όμως θα δείξει».

Για τους υπόλοιπους που απουσίαζαν: «Ο Εμπραλίτζε έχει πιθανότητες, ο Αρτυματάς και ο Χρυσοστόμου χρειάζονται ακόμη, οι υπόλοιποι θα επιστρέψουν».

Πιο κάτω το ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.