Χριστοφόρου:”Κίκο, Νινγκά και Ουαρίς προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή”

christoforoukiko-ningka-kai-ouaris-proponountai-kanonika-kai-einai-sti-diathesi-tou-proponiti Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95.0 παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Κλείνει με προπόνηση τώρα ο κύκλος της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Είναι το κλασικό ντέρμπι της πόλης. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάμε στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» για να πάρουμε τη νίκη. Μπορεί και να είναι η πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Έδειξε τη δυναμική της σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Έχουν κερδίσει το σεβασμό αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα συμβιβαστούμε με κάτι άλλο πέραν της νίκης».

Για το πως θα έρθει η νίκη: «Αν είμαστε αποτελεσματικοί θα είμαστε πιο κοντά να πάρουμε τη νίκη. Με την Ομόνοια ήμασταν, δημιουργήσαμε και εκτελέσαμε σωστά. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια σε αυτή την ευστοχία».

Για το αν η προσοχή είναι περισσότερο στο κύπελλο: «Αυτό αντιλαμβάνεστε είναι κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Είναι μια ερώτηση που μπορεί να απαντήσει ο προπονητής μας. Αυτό που μπορώ να πω αγωνιστικά, είναι ότι στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Η ιστορία της ομάδας δεν μας επιτρέπει να παρουσιαζόμαστε αδιάφοροι σε κανένα παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Δόθηκε ένας αριθμός μειωμένος. Είναι μια απόφαση της Νέας Σαλαμίνας και είναι σεβαστή. Υπάρχει αρκετός κόσμος που έκανε προσπάθεια αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Κίκο, Νινγκά και Ουαρίς προπονούνται κανονικά και είναι στη διάθεση του προπονητή. Έχουμε άλλα τρία παιδιά. Οι Αρτυματάς, Χρυσοστόμου και Εμπραλίτζε τους οποίους θα δούμε στο επόμενο παιχνίδι. Για τον Χρυσοστόμου δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ημερομηνία για το πότε θα επιστρέψει. Ο Εμπραλίτζε έχει καλές πιθανότητες να είναι μαζί μας με τον Ολυμπιακό αλλά ας αφήσουμε τον χρόνο να μας επιβεβαιώσει».

Για τη διαιτησία: «Θα αρκεστώ σε ένα μικρό σχόλιο. Δεν θέλω να μπω τώρα σε αυτή τη διαδικασία. Η Ανόρθωση έχει τοποθετηθεί για αυτά τα ζητήματα. Δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια. Υπάρχει το αρμόδιο τμήμα διαιτησίας. Ο κ. Σάντης ζήτησε να του εξηγήσουν πως λειτουργούν. Όποιος και να διαιτητεύσει αύριο να κάνει τη δουλειά του και να μην έχουμε λόγο να τον αναφέρουμε μετά τον αγώνα».

Για τον Μραζ και το μουσείο: «Εκμεταλλευτήκαμε την παρουσία των ποδοσφαιριστών στο πάρτι γενεθλίων και τους εξηγήθηκαν κάποια πράγματα για την ιστορία της ομάδας. Είναι σημαντικό οι ξένοι να ενημερώνονται. Αυτό τους βοηθά να ενσωματώνονται πιο γρήγορα και να αντιλαμβάνονται το μέγεθος του συλλόγου που εκπροσωπούν».

Περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.