Ορίστηκε ο αναβληθέν αγώνας με τον Κεραυνό, τα δεδομένα με τη βαθμολογία

oristike-o-anavlithen-agonas-me-ton-keravno-ta-dedomena-me-ti-vathmologia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η Κυπριακή ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης όρισε το αναβληθέν παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με αντίπαλο τον Κεραυνό για το Σάββατο 18/03 στις 16:00. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Β’ Τεχνική σχολή Λεμεσού.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση με παιχνίδι λιγότερο από την 5η ΑΕΛ και 6η ΕΘΑ. Η ΕΘΑ είναι μπροστά έναν βαθμό και θα την αντιμετωπίσουμε την επόμενη αγωνιστική σε παιχνίδι εντός έδρας το Σάββατο 04/03 στις 16:00.

Η ΑΕΛ, μας περνάει τρεις βαθμούς και τις απέμειναν 2 παιχνίδια. Αυτό με την ΑΕΚ την ερχόμενη αγωνιστική, την τελευταία έχει ρεπό και το αναβληθέν με τον Κεραυνό στις 15/03.

Οπότε μόνο μπροστά μπορεί να βλέπει η ομάδα μας, αφού σε περίπτωση που κάνει το τρία στα τρία(είναι δύσκολο) μπορεί να τερματίσει ακόμα και στην 5η θέση που θα της δώσει καλύτερο πλασάρισμα στα Playoffs.

Πάντως, ο προπονητής μας Αντώνης Κωνσταντινίδης προνόησε να κάνει φιλικό ελέω και της αναβολής για τις εθνικές για να κρατήσει τους καλαθοσφαιριστές σε εγρήγορση και να κάνει και δοκιμές. Το φιλικό θα γίνει σήμερα στις 13:30 και είναι δυνατό αφού αντίπαλος μας θα είναι η ΑΕΚ.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.