Βέσκο: “να ξέρουν ότι το Παπαδόπουλος είναι ξανά μια δυνατή έδρα”(βίντεο)

vesko-na-xeroun-oti-to-papadopoulos-einai-xana-mia-dynati-edravinteo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή μας, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στη δημοσιογραφική διάσκεψη που έγινε μετά τη νίκη της ομάδας μας με 2-1 επί της Πάφου.

Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε ένα παιδί των ακαδημιών που είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό. Η νίκη είναι για αυτόν.

Ξεκινήσαμε εξαιρετικά το παιχνίδι, όταν στα πρώτα 15 λεπτά κερδίζεις 2-0 και ελέγχεις πλήρως το παιχνίδι είσαι ευχαριστημένος. Είναι λογικό μια ομάδα εξαιρετική όπως η Πάφος, να μας πιέσει και δυστυχώς ήρθε το γκολ που μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Η προσπάθεια που κάναμε στο 2ο ημίχρονο και το πόσο συγκεντρωμένοι ήταν οι παίχτες για να μην αφήσουν την Πάφο να μην κάνει κάποια ευκαιρία, για μένα σαν προπονητής ήταν το καλύτερο ημίχρονο που κάναμε όσο είμαι εγώ στον πάγκο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες, αυτή η νίκη μας δίνει μια δυναμική. Σε όσους θα έρθουν σε αυτό το γήπεδο να ξέρουν ότι το Παπαδόπουλος είναι ξανά μια δυνατή έδρα. Ευχαριστώ τον κόσμο μας βοήθησε πάρα πολύ ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Να είναι σίγουροι ότι όποιος και να παίζει θα δίνει τα πάντα.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.