Απάντησε στις δηλώσεις Munoz η Ανόρθωσις

apantise-stis-diloseis-munoz-i-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στο Αγγλικό Sky Sports έκανε ο πρώην προπονητής της ομάδας μας Xisco Munoz.

Άλλαξαν τον ιδιοκτήτη και με απέλυσαν. Είναι λίγο σουρεαλιστικό. Δε θέλω να φύγω ακόμα γιατί μου έστειλαν μόνο ένα email λέγοντας ότι δε θέλουν τις υπηρεσίες μου. Οι νέοι ιδιοκτήτες λένε ότι το συμβόλαιο είναι με τους παλιούς ιδιοκτήτες και δε μιλούν σε εμάς, οπότε ίσως χρειαστεί να πάμε στη FIFA. Μου είχαν πει ότι ήταν ένα καλό έργο.Νομίζω ότι ήταν μεγάλο λάθος

Πιο κάτω η απάντηση της ομάδας μας η οποία διευκρινίζει τα πράγματα από την πλευρά της τωρινής διοίκησης.

Σε σχέση με συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής Xisco Munoz στο Sky Sports, η Ανόρθωσις Αμμοχώστου επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Ο κ. Munoz είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας πριν προκύψει οποιαδήποτε διοικητική αλλαγή και σε καμιά περίπτωση δε συνδέονται οι αλλαγές που προέκυψαν με την απόφαση αποχώρησής του. Πριν ληφθεί η εν λόγω απόφαση και μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Ακρίτα (4/1/2023) ο κ. Munoz κλήθηκε να παραστεί ενώπιον του Δ.Σ. για να δώσει εξηγήσεις για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ακολούθως σε σχετική συνεδρία λήφθηκε η απόφαση λύσης της συνεργασίας μαζί του, κάτι που του κοινοποιήθηκε τόσο προφορικώς όσο και γραπτώς. Τόσο η τότε διοίκηση, όσο και η υφιστάμενη που ανέλαβε επίσημα στις 25/1/2023, κάλεσαν τον κ. Munoz σε συναντήσεις προκειμένου να εξευρεθεί κοινά αποδεκτός τρόπος λύσης του συμβολαίου του. Πραγματοποιήθηκαν σειρά συναντήσεων στις οποίες διαφάνηκε πως δεν υπήρχε καμιά υποχώρηση στις απαιτήσεις για άμεση καταβολή ολόκληρου του υπολοίπου του συμβολαίου του που είναι ιδιαίτερα υψηλό. Η προσπάθεια από πλευράς μας θα συνεχιστεί, μέχρι να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.