Χριστοφόρου: “Οι επαφές (Σάντη-Πουλλαΐδη) γίνονται καθημερινά”

christoforou-oi-epafes-santi-poullaidi-ginontai-kathimerina Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα γύρω από την ομάδα μας.

Για τα επεισόδια:
Σχέση με τον αθλητισμό δεν έχουν γενικότερα. Δεν μπορεί να πει κάποιος πολλά. Εκδόθηκε μια ανακοίνωση του τμήματος μπάσκετ και μας εκφράζει όλους. Πρέπει αυτό το φαινόμενο να εκλείψει.

Για τα διοικητικά:
Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι αναγκαστικό να γίνονται κατ’ ιδίαν επαφές ανάμεσα στον κ. Σάντη και τον κ. Πουλλαΐδη για το θέμα της επόμενης μέρας. Οι επαφές γίνονται καθημερινά. Όποτε είναι να συναντηθούν θα συναντηθούν και όποτε υπάρξει κατάληξη θα ενημερωθεί ο κόσμος της Ανόρθωσης. Θα χρειαστεί ακόμα λίγη υπομονή για να προκύψουν οριστικές εξελίξεις και θα ενημερωθούν όλοι.

Για το αγωνιστικό:
Η Ανόρθωση από τη πρώτη στιγμή που διαφάνηκε πως δεν θα προλαβαίναμε την εξάδα, ξεκαθαρίσαμε ότι θα παλεύαμε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσουμε. Ασφαλώς και στο ποδόσφαιρο κανένας δε σου το εγγυάται αλλά θα το προσπαθήσουμε.

Για τον προγραμματισμό:
Στο παρασκήνιο τρέχουν και το οικονομικό και το αγωνιστικό και ο προγραμματισμός. Είναι ασφαλώς στο κάδρο του κύριου Πριέτο και όσων εργάζονται για την επόμενη ημέρα, η οργάνωση της ομάδας.

Για τον Μουνιόθ:
Μια λεπτομέρεια που κανείς δεν επεσήμανε είναι ότι η συνέντευξη του κ. Μουνιόθ παραχωρήθηκε πριν από μία εβδομάδα. Δεν ξέρω γιατί αναπαράχθηκε χθες από Κυπριακά ΜΜΕ. Κάποια σημεία που μας αφορούν σαν Ανόρθωση οφείλαμε να τα ξεκαθαρίσουμε. Δε συνδέεται με την αλλαγή στο διοικητικό η αποχώρηση του Ισπανού προπονητή. Αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι και δε συνδέονται με κάτι άλλο. Παραθέσαμε και γεγονότα για τις επαφές και για την πρόθεση μας να συνεχιστούν οι επαφές για να βρεθεί λύση. Δεν είναι πράγματα τα οποία επιθυμούμε σκαλίζουμε, αλλά επειδή το θέμα επανήλθε στην επιφάνεια μέσω της συνέντευξή του, κάναμε μια τοποθέτηση και παραθέσαμε τα γεγονότα. Δεν είναι θέμα ενόχλησης, αλλά παράθεσης των γεγονότων. Τίποτα παραπάνω.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.