Δεν έκριναν καν το παιχνίδι σαν υψηλού κινδύνου…

den-ekrinan-kan-to-paichnidi-san-ypsilou-kindynou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Πολλά ακούσαμε και χθες αλλά και σήμερα για τα χθεσινά επεισόδια στο “Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία”, αλλά ηθελημένα δεν πήραμε θέση για να δούμε τι θα πει η κάθε πλευρά αλλά το κυριότερο η Αστυνομία.

Σε ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα είχε στη διάθεση της από 1000 κανονικά εισιτήρια, σε ένα παιχνίδι που ήξεραν από πριν ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων θα βρίσκονταν εκεί, σε ένα παιχνίδι που βρίσκεται σε μια ουδέτερη πόλη στην οποία η είσοδος αυτής είναι μία, και ο δρόμος που θα ακολουθούσαν οι οπαδοί των δύο ομάδων σε πολλά σημεία του θα ήταν κοινός, σε ένα παιχνίδι με τόσο κόσμο σε ΚΛΕΙΣΤΟ γήπεδο με κερκίδες οι οποίες συγκοινωνούν, όλα αυτά και άλλα πολλά δεν βοήθησαν την Αστυνομία να κρίνει το παιχνίδι ως υψηλού κινδύνου γιατί δεν υπήρχαν τέτοιες πληροφορίες…

Για το τι έγινε μέσα στο γήπεδο τα οποία έκριναν και τη διακοπή του αγώνα ξεκάθαρα ευθύνη έχουν αυτοί οι οποίοι συμμετείχαν/προκάλεσαν τις συμπλοκές ΑΛΛΑ, ο ρόλος της αστυνομίας στα γήπεδα τελικά ποιος είναι; Να καταστέλλει τη βία μετά την έξαρση της; Ή να παίρνει μέτρα τα οποία να προλαβαίνουν κάποιες καταστάσεις και να κάνουν τους φίλους των δύο “αντιπάλων” ομάδων να νοιώθουν ασφάλεια.

Για τον χθεσινό αγώνα ούτε το πιο βασικό δεν έγινε. Ούτε καν ένα σχεδιάγραμμα δε δημοσιοποιήθηκε για να λέει στον κόσμο που πρέπει να παρκάρει και ποία διαδρομή πρέπει να ακολουθήσει. Να μην έχουμε και απαιτήσεις μετά για ένα σωστό πλάνο στην αστυνόμευση του όλου αγώνα.

Για τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις από πλευράς Απόλλωνα τι να πεις… Όταν την προηγούμενη του αγώνα πούλησες online(που ήταν ο μόνος τρόπος να πάρεις κανονικό εισιτήριο) 90 εισιτήρια, αλλά ήρθαν στο γήπεδο τρία λεωφορεία με εισιτήρια που δεν εκδόθηκαν online τι αντιμετώπιση περιμένεις να έχεις από την Αστυνομία;

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.