Παν.Συ.Φι: “με την φωνή μας και μόνο να παρασύρουμε το “Κίτιον” “

pan-sy-fi-me-tin-foni-mas-kai-mono-na-parasyroume-to-kition Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου για τον ερχόμενο τελικό κυπέλλου στην πετόσφαιρα.

Ανακοίνωση 30.03.2023

Αδέλφια αύριο αναχωρούμε μαζικά και οργανωμένα από το Αντώνης Παπαδόπουλος ακριβώς μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας στο «Κίτιον». Καλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον τελικό όπως ακολουθήσουν την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ πορεία μας δίνοντας το δικό μας χρώμα στην πόλη. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι οι οργανωμένοι θα κάτσουν απέναντι από την κεντρική κερκίδα, δηλαδή την μια από τις δύο που έχει στην διάθεση της η ομάδα. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται να καθίσουμε στο πέταλο.

Η αυριανή παρουσία κόσμου πέρασε από χίλια μύρια κύματα για αυτό τον τελικό αλλά για όλα αυτά θα αναφερθούμε σε μεταγενέστερο στάδιο καθώς τώρα η προσήλωση μας είναι πως θα βοηθήσουμε την ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο. Το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι την θέση της ομάδας μας όσον αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα, θέση η οποία αντιπροσωπεύει την βαρύτητα του Συλλόγου και του κόσμου.

Η ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Κύπρου για 29η φορά στην Ιστορία μας και μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Στόχος η κατάκτηση του 17ου και αύξηση της διαφοράς από τον δεύτερο ως πολυνίκης του θεσμού.

Πάμε λοιπόν με την φωνή μας και μόνο να παρασύρουμε το “Κίτιον” στους ρυθμούς μας, πάμε να γίνουμε ο 7ος πετοσφαιριστής και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο σε αυτό το τμήμα που τόσο το χρειάζεται. Είδαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος μας, αφού στον ημιτελικό υπήρξε γενική παραδοχή ακόμα από τους αντιπάλους για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.