Πασσάς: “ο σχεδιασμός για διασφάλιση υγείας των φιλάθλων δεν έγινε με τον πρέπον τρόπο και αυτό τους το μεταφέραμε χθες”

passas-o-schediasmos-gia-diasfalisi-ygeias-ton-filathlon-den-egine-me-ton-prepon-tropo-kai-afto-tous-to-metaferame-chthes Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα kerkida.net παραχώρησε ο Τεχνικός Διευθυντής της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας Σάκης Πασσάς.

Στην αστυνομική σύσκεψη που έγινε, η ομοσπονδία μας ενημέρωσε ότι τα εισιτήρια για τους ενήλικες θα πωλούνται αποκλειστικά διαδικτυακά. Στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο 150 μαθητικά και 50 παιδικά. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί μας ζήτησαν εισιτήρια από εμάς. Τους εξηγήσαμε ότι όλα θα είναι διαδικτυακά, τους ενημερώσαμε για τις οδηγίες που μας έδωσε η αστυνομία. Ενημερώθηκα το Σάββατο από το tickethour ότι οι οπαδοί μας είχαν προμηθευτεί 415 εισιτήρια, την ίδια ώρα ο Απόλλωνας είχε κόψει 90. Έκοψαν online 90 εισιτήρια, στο γήπεδο βρέθηκαν με άλλα 300. Πως έγινε αυτό;

Έγινε εξονυχιστικός έλεγχος και στους δικούς μας οπαδούς, αλλά από την στιγμή που είχαν εισιτήριο, μπήκαν κανονικά στο γήπεδο. 

Τέλος, πρέπει να πω ότι ο σχεδιασμός για διασφάλιση υγείας των φιλάθλων δεν έγινε με τον πρέπον τρόπο και αυτό τους το μεταφέραμε χθες, στη σύσκεψη για το αν θα διακοπεί το παιχνίδι. 

Πηγή: kerkida.net

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.