Σάντης: “να προχωρήσουμε σε ενέργειες για να αναλάβουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς”(βίντεο)

santis-na-prochorisoume-se-energeies-gia-na-analavoume-to-idioktisiako-kathestosvinteo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά πράγματα σε σχέση με την συνομιλία που είχε με τον Χρήστο Πουλλαΐδη και την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ακόμη 15 αγώνες, πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα όπως πρέπει. Δεν θα αδιαφορήσουμε. Θέλω να το κάνω ξεκάθαρο, αυτό ειπώθηκε και στους παίκτες. Η Ανόρθωση παίζει για την φανέλα και την περηφάνια του κόσμου. Ξεκάθαρο.

Έγινε μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο, τέθηκαν τα θέματα τα οποία είναι φλέγοντα. Ξεκαθάρισε τις θέσεις του για το ποσό που θα συνεισφέρει μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν καλύπτει το μισθολόγιο μέχρι τέλος Μαΐου, ούτε το ποσό για άλλες οφειλές που αφορούν τις φετινές αποζημιώσεις. Υπάρχει ένα σημαντικό μέρος συμβολαίων που καλύπτουν και την επόμενη χρονιά.

Είναι δικαίωμά του αν έχει ή όχι τη διάθεση, έχει βάλει τι έχει βάλει και έχει θέσει τα όριά του.

Αντιλαμβάνεστε πως το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Και ο κύριος Πουλλαΐδης είπε ότι μετά τον Μάιο δεν θα έχει συνδρομή οικονομική στον προγραμματισμό. Να δούμε πως προχωρούμε, να γίνει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η Ανόρθωση δεν στηρίζεται σε ένα άτομο.

Η εισήγησή μας είναι να προχωρήσουμε σε ενέργειες για να αναλάβουμε το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Δεν είναι με περιορισμούς, θα είναι νέα σελίδα. Τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα. Λίγο έγκυος δεν μπορεί να υπάρχει.

Η διοίκηση ολόκληρη, εγώ και οι συνεργάτες μου μαζί με άλλα άτομα που θα προσεγγίσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα. Να γίνει η αρχή από εμάς σαν Δ.Σ. και μετά θα πάμε στους υπόλοιπους. Να κλείσει άμεσα για να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό και να πούμε του κόσμου τι συμβαίνει. Ο κόσμος να αντιληφθεί που βρισκόμαστε, να δείξουμε την αγάπη μας στην Ανόρθωση που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί.

4,5 εκατομμύρια το ποσό που απαιτείται για να βγει η φετινή σεζόν.

Πηγή: sportime.sigmalive.com

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.