Βέσκο: “Δεν έχω κανένα παράπονο από όσους αγωνίστηκαν”

vesko-den-echo-kanena-parapono-apo-osous-agonistikan Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Αρχικά ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς έκανε ένα σύντομο σχόλιο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη λέγοντας:

Συγχαρητήρια στον Άρη. Δεν έχω κανένα παράπονο από όσους αγωνίστηκαν. Δε θα αναφέρω τις απουσίες, τις σχολιάσατε εσείς. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Έχουμε 14 ματς και είμαστε η Ανόρθωση θα πάμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο στόχος στο β’ γκρουπ.

Πιο κάτω οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:

Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, συγχαρητήρια στον Σπιλέφσκι που έφερε την ομάδα ως εδώ και για τη δουλειά που κάνει, πιστεύω ο Άρης μπορεί για πολλά περισσότερα. Για την ομάδα μου δεν έχω παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια, παρόλο που χάσαμε. Έδωσαν ότι μπορούσαν γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι και αυτοί πέρασαν πολλά τις τελευταίες μέρες.

Αν θα δούμε και άλλους νεαρούς:
Όποιος αξίζει θα παίξει. Έχει νεαρούς, όποιος αξίζει θα έχει ευκαιρίες, έχει αρκετά παιχνίδια. Δε θα αναφέρω ονομαστικά κανένα. Έχει πολλούς που προπονούνται. Το πιο σημαντικό για μας να βρούμε ξανά τα πόδια μας, να βρούμε τις καλές μας εμφανίσεις, οι νεαροί είναι εκεί και θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, να περιμένουν και να δουλέψουν.

Για τα κίνητρα ενόψει της συνέχειας:
Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, δεν έχω παράπονο από αυτή την πλευρά και όλοι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη συνέχεια.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.