Βέσκο: “να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά με νίκες”

vesko-na-teleiosoume-afti-ti-dyskoli-chronia-me-nikes Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς στη δημοσιογραφική διάσκεψη του παιχνιδιού με τη Δόξα.

Συγχαρητήρια στη Δόξα για ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και στην ομάδα μου για ένα πάρα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Χάσαμε 45 λεπτά και δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήταν η χειρότερη εμφάνιση από τη μέρα που είμαι προπονητής της Ανόρθωσης. Ένας λόγος ήταν επειδή εμείς δεν ήμασταν καλά και δεύτερος, ίσως και πιο σημαντικός λόγος, ο κύριος Σακκάς και η ομάδα του δε μας άφηναν ούτε μισή ευκαιρία να κάνουμε και ήταν επικίνδυνοι. Ήμασταν και ευχαριστημένοι που το ημίχρονο έληξε στο 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, ρισκάραμε αρκετά. Βάλαμε πολλούς παίκτες μέσα στην περιοχή και ευτυχώς ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Σίγουρα αποκτήσαμε και μεγάλο πλεονέκτημα με την κόκκινη της Δόξας. Απ’ εκεί και πέρα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και βάλαμε δύο ωραία γκολ. Κρατήσαμε την μπάλα και γενικά από το δεύτερο ημίχρονο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Η δουλειά συνεχίζεται για εμάς στο δεύτερο γκρουπ, χωρίς να υποτιμήσω κάποια ομάδα, δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα όπως η Ανόρθωση. Πρέπει να τα παίξουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Όχι ότι θα κάνουμε κάτι με αυτούς τους βαθμούς, απλά για να είμαστε σωστοί επαγγελματίες και να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη χρονιά με νίκες.

Για το αν θα παίξουν και 90λεπτα κάποιοι νεαροί τώρα που η ομάδα του κέρδισε και είναι πιο άνετη:
Σίγουρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε κάποιους νεαρούς, αυτό είναι δεδομένο. Αν θα είναι 90 λεπτά ή λιγότερα, θα το δούμε. Μην ξεχνάτε ότι και η δεύτερη ομάδα έχει υποχρεώσεις. Να είστε βέβαιοι ότι θα πάρουν ευκαιρίες, ήδη ξεκινήσαμε απ’ το παιχνίδι με τον Άρη και δε μου άρεσε αυτό που είπες ότι είμαστε άνετοι. Εννοείς βαθμολογικά; Πάντα ήμασταν άνετοι.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.