Χριστοφόρου: “Έχει συμφωνηθεί να παραχωρήσει τις μετοχές του ο κ. Πουλλαΐδης”

christoforou-echei-symfonithei-na-parachorisei-tis-metoches-tou-o-k-poullaidis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις για την επικαιρότητα γύρω από την ομάδα μας παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, στον ΣπορFM 95.0.

Για την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα: «Μια πολύ καλή εικόνα για 75 λεπτά την πετάξαμε στον κάλαθο. Κανένα δεν ικανοποιεί. Ξεκαθαρίσαμε από την πρώτη στιγμή ότι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Φύγαμε όλοι απογοητευμένοι από το γήπεδο».

Για τα τέσσερα γκολ παθητικό: «Η στατιστική έχει το δικό της ενδιαφέρον. Δεν έχει να κάνει με τα γκολ που δέχεσαι αλλά με την εικόνα του αγώνα. Αυτό που μας ενόχλησε ήταν ο τρόπος που ολοκληρώσαμε τον αγώνα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Το κίνητρο μας είναι η φανέλα και το σήμα. Η ΑΕΛ είναι σαφώς το πιο ηχηρό όνομα του γκρουπ μετά από εμάς. Θα είναι και η πρώτη φορά που οι οπαδοί μας θα επισκεφτούν το νέο γήπεδο. Η ΑΕΛ είναι ένας σημαντικός αντίπαλος. Θα πάμε εκεί να κερδίσουμε. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια δεχθήκαμε μόνο μία ήττα από τον Άρη».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Σιγά σιγά θα δούμε όλα τα παιδιά να επιστρέφουν».

Για το διοικητικό: «Εδώ και καιρό είναι σε εξέλιξη οι επαφές ώστε να εξευρεθούν άτομα να βοηθήσουν οικονομικά. Η τελευταία ανακοίνωση σφράγισε τη συμφωνία για τη μεταβίβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Είναι σε εξέλιξη ο προγραμματισμός από τη διοίκηση του κ. Σάντη. Έχει συμφωνηθεί να παραχωρήσει τις μετοχές του ο κ. Πουλλαΐδης. Αυτά συμφωνήθηκαν μεταξύ τους. Όταν υπάρχει κάτι θα ενημερωθεί και ο κόσμος».

Για τη συμφωνία με Λάρκου και Δαμιανού: «Το σημαντικό είναι ότι δύο από τα κεφάλαια που απασχόλησαν έχουν κλείσει. Σαφώς για να γραφτεί έτσι η ανακοίνωση (οδυνηρός συμβιβασμός) υπήρχε λόγος. Τη δεδομένη στιγμή δεν θέλουμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάτι από την ανακοίνωση».

Για τους Μουνιόθ και Μίλανιτς: «Οτιδήποτε είναι προς ανακοίνωση ανακοινώνεται».

Για το παιχνίδι χάντμπολ με τον Παρνασσό: «Η είσοδος είναι μεν ελεύθερη αλλά όσοι έρθουν θα πρέπει να εξασφαλίσουν μια πρόσκληση. Θα είναι προς διάθεση από αύριο».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.