Χριστοφόρου: “Οι υπογραφές δεσμεύουν τις δύο πλευρές για μεταβίβαση των μετοχών”

christoforou-oi-ypografes-desmevoun-tis-dyo-plevres-gia-metavivasi-ton-metochon Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Super Sport FM παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, για όλη την επικαιρότητα που αφορά την ομάδα μας.

Για Καρμιώτισσα και αγώνες: «Καλημέρα σας. Ειδικά το ματς με την Καρμιώτισσα θα διαγραφεί άμεσα από τη μνήμη πολλών, εκτός εάν είσαι ο Μιχαήλ ή ο Αργυρού, άρα κάτι «κρατάς». Τα παιχνίδια είναι τυπικής διαδικασίας. Στο επιθετικό κομμάτι δεν είδαμε τίποτα, το 0-0 ήταν το δίκαιο σκορ. Δεν μας ικανοποιεί η εικόνα, δεν κρυβόμαστε με δικαιολογίες. Δύσκολο να βρει κίνητρο οποιαδήποτε ομάδα στο δεύτερο γκρουπ. Έχουμε πει πολλές φορές, ότι θέλουμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο και να πάρουμε την πρώτη θέση στο δεύτερο γκρουπ, κλείνοντας κάπως ανεκτά τη σεζόν που για εμάς είναι κάκιστη».

Για τα κίνητρα: «Είμαστε 20 Απριλίου, δεν υπάρχει τίποτα που δεν ξέρουμε στο ζήτημα των στόχων μας. Ολοκληρώθηκε για εμάς το ουσιώδες μέρος της σεζόν. Θέλουμε να δούμε διαφορετική εικόνα την επόμενη σεζόν, μας πληγώνει η απόδοση και πρέπει να την αλλάξουμε άμεσα. Θέλουμε να πάρουμε νίκες για να ολοκληρωθεί ανώδυνα η αγωνιστική περίοδος».

Για τα διοικητικά: «Σημαντικό το χρονικό διάστημα που διανύουμε ως ομάδα. Τα πρακτικά «βήματα» είναι τα εξής. Οι υπογραφές δεσμεύουν τις δύο πλευρές για μεταβίβαση των μετοχών. Το τέλος του «δρόμου» θα έρθει μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις. Η Ανόρθωση πρέπει να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα χρειάζεται πόρους και αυτός είναι ο στόχος όλων, του κ. Ανδρέα Σάντη αλλά και των υπολοίπων».

Για το μοντέλο χρηματοδότησης: «Αρκετά άτομα θα βάλουν λεφτά στην ομάδα και θα πάρουν μετοχές, αυτό «τρέχουμε» τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η χρηματοδότηση όσων πάρουν μετοχές πρέπει να είναι σταθερή. Υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία, υπάρχουν επαφές με αρκετά άτομα, εκφράζεται μέγιστη αισιοδοξία πως θα βρεθούν λύσεις στα ζητήματα. Η παρουσία του κ. Πουλλαΐδη μας έφερνε μία σταθερότητα, τώρα κινούμαστε με διαφορετικό μοντέλο, εκείνο των πολλών. Δεν υπάρχει θέμα ενός επενδυτή ως τώρα, προκρίνεται η λύση των πολλών».

Για τη νέα σεζόν: «Μπορείς να κάνεις διαφόρων ειδών αναλύσεις για τη φετινή χρονιά, το ζητούμενο είναι να γίνουν κινήσεις για την ομάδα της ερχόμενης σεζόν έτσι ώστε να είναι καλύτερη και ανταγωνιστική».

Για τα αγωνιστικά και τον προπονητή: «Είμαστε σε επαφές με τον κ. Πριέτο. Υπάρχει σε εξέλιξη το οικονομικό «κομμάτι», αλλά και το αγωνιστικό. Όταν υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερωθεί ο κόσμος. Ο κ. Σάντης ταξιδεύει επαγγελματικώς συνέχεια, κάθε φορά που ταξιδεύει ο άνθρωπος βγαίνουν φήμες, δε θα δώσουμε συνέχεια σε αυτό».

Το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.