Χριστοφόρου: “πλέον πορευόμαστε με την προσπάθεια των πολλών”

christoforou-pleon-porevomaste-me-tin-prospatheia-ton-pollon Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας, Δημήτρη Χριστοφόρου μετά τον αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Είναι μια σημαντική μέρα για την Ανόρθωση και την εταιρική της ιστορία. Δεν είναι το τέλος του δρόμου σήμερα. Το τέλος του δρόμου είναι η επιστροφή της ομάδας σε πρωταγωνιστικές πορείες σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών ο πρόεδρος με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα. Θέλουμε να εξελίξουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα και να αυξήσουμε τους πόρους μας. Γίνονται καθημερινά προσπάθειες έτσι ώστε να δούμε την Ανόρθωση μια διαφορετική ομάδα τη νέα χρονιά και με σπουδαίο ρόλο.

Για το θέμα του επενδυτή: 
Ουδέποτε είχαμε αναφερθεί στο κεφάλαιο επενδυτή όπως το εννοείται εσείς. Αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι το θέμα του ιδιοκτήτη. Δεν υπάρχουν ουρές ανθρώπων που να ενδιαφέρονται να αγοράσουν και να επενδύσουν. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν την Ανόρθωση. Ουδέποτε δεν είχε αναφερθεί από την επίσημη Ανόρθωση ότι ψάχνουμε επενδυτή, πλέον πορευόμαστε με την προσπάθεια των πολλών.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.