Χριστοφόρου: “προσπάθεια για εξεύρεση ατόμων που θα στηρίξουν οικονομικά το πλάνο”(ηχητικό)

christoforou-prospatheia-gia-exevresi-atomon-pou-tha-stirixoun-oikonomika-to-planoichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, για την επικαιρότητα γύρο από την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Το ηχητικό:

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Είναι αλήθεια πως αν βάλει κανείς το πρόγραμμα των αναμετρήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν, αυτό έμοιαζε ως η δυσκολότερη έξοδος. Αν δεν κάνω λάθος είναι η δεύτερη ήττα της ΑΕΛ μέσα στο γήπεδο της. Αγωνιζόμαστε χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά αγωνιζόμαστε για την Ανόρθωση και τον κόσμο. Οφείλουμε να τους στέλνουμε ικανοποιημένους στον δρόμο της επιστροφής από το γήπεδο. Προετοιμαζόμαστε πολύ σύντομα για το επόμενο με τον Ακρίτα την Τετάρτη».

Για την αξιολόγηση που γίνεται: «Η αξιολόγηση είναι καθημερινή και συνεχής. Από το κάθε τι που συμβαίνει. Ασφαλώς όλα αυτά μπαίνουν στον φάκελο της αξιολόγησης για την επόμενη αγωνιστική περίοδο της οποίας ο προγραμματισμός είναι ίσε εξέλιξη. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα ληφθούν και οι αποφάσεις που αφορούν τους ποδοσφαιριστές και οτιδήποτε άλλο».

Για την ευκαιρία στους Κύπριους: «Υπάρχει η περίπτωση του Παρούτη που έχει πάρει πολύ χρόνο συμμέτοχης και έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Ο Ανδρέας ήταν παροπλισμένος και ήταν σημαντικό που πήρε χρόνο χθες. Ήταν και ο Μιχαήλ που λόγο του σοβαρού του τραυματισμού δεν μπορέσαμε να τον δούμε, ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή. Είδαμε και τον Ανδρέα Κεραυνό που κράτησε το μηδέν χθες. Είμαστε η ομάδα που αν δεν έχει τους περισσότερους διεθνείς, είμαστε η δεύτερη».

Για τον ανεβασμένο Γκερέρο: «Το γήπεδο μιλάει για όλους. Ξέραμε ότι τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που μπορεί να δώσει και ασσίστ αλλά και να βάλει γκολ. Έχει 5 γκολ και 4 ασίστ. Είναι αριθμοί που εξηγούν αυτό για το οποίο αποκτήθηκε και ειναι αυτό το οποίο κάνει».

Για τα διοικητικά: «Πριν πούμε οτιδήποτε για τις επαφές αυτές να ξεκαθαρίσουμε ότι όλη η διαδικασία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν επηρεάζει το προγραμματισμό που τρέχει με γοργούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα, στο διοικητικό από πρόθεση μας το αφήνουμε μακριά από το φως της δημοσιότητας. Όταν θα υπάρχει κάτι προς ανακοίνωσή να είστε βέβαιοι ότι θα το πούμε. Είναι σε καλό δρόμο οι επαφές σε δύο άξονες και η προσπάθεια του προέδρου για την εξεύρεση ατόμων που θα στηρίξουν οικονομικά το πλάνο για την επόμενη μέρα. Δεν θα ήθελα να ορίσω χρονικά το οτιδήποτε. Όταν ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος και έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από όλη την αγωνιστική σεζόν, τότε θα πάρουμε αποφάσεις. Σαφώς αυτές δεν θα παρθούν αρχές Απριλίου».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Αντονίν είχε ένα πρόβλημα στο μάτι και ελπίζουμε να το ξεπεράσει, θα δείξει εάν θα είναι στην αποστολή. Το ίδιο και ο Λόρια που είναι τραυματίας».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.