“Δε θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς”

de-tha-borousame-na-to-kanoume-choris-esas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα Χάντμπολ της Ανόρθωσης ευχαριστώντας τον κόσμο που βρέθηκε στον χθεσινό τελικό και γενικότερα σε όσους συνέβαλαν για να έρθει αυτή μεγάλη νίκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς στους φιλάθλους της ομάδας μας, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Περήφανο Κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, για την απίστευτη υποστήριξή τους στον χθεσινό μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος. Η δυναμική σας παρουσία και ο ακλόνητος ενθουσιασμός ήταν σημαντικά για να ωθήσουμε την ομάδα μας στη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας, των οποίων ο παλμός, το πάθος και ο δυναμισμός ήταν έκδηλα για ακόμα ένα αγώνα. Η αφοσίωση και η υποστήριξή σας δεν παύουν ποτέ να μας εκπλήσσουν και μας τιμούν ιδιαίτερα Λεβέντες.

Μεγάλες και θερμές ευχαριστίες στην συνεισφορά της κυρίας Αιμιλίας Σαλούτα και των κοριτσιών της, των οποίων οι χορογραφίες έδωσαν μια ιδιαίτερη νότα στη βραδιά.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την απίστευτη νίκη. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς!

Οι στόχοι που θέσαμε απο την αρχή της χρονιάς επιτεύχθηκαν απόλυτα. TREBLE για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Συνεχίζουμε για τα επόμενα για μια ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρωταγωνίστρια για μια ΑΝΟΡΘΩΣΗ μεγάλη.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΜΟΝΟ ΚΟΡΥΦΗ

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.