Κωνσταντινίδης: “Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, άσχετα αν το εκτόπισμα αυτού του Σωματείου είναι τεράστιο”(video)

konstantinidis-einai-mia-megali-epitychia-gia-tin-omada-mas-ascheta-an-to-ektopisma-aftou-tou-somateiou-einai-terastiovideo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του προπονητή της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, Τόνι Κωνσταντινίδη, μετά το παιχνίδι και την πρόκριση απέναντι στον Απόλλωνα.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας, άσχετα αν το εκτόπισμα αυτού του Σωματείου είναι τεράστιο. Αυτή η ομάδα είναι μόλις δύο χρόνια στην πρώτη κατηγορία, και με το πως ξεκίνησε η χρονιά μας φέτος θεωρώ ότι είναι τεράστια επιτυχία. Τα συγχαρητήρια αξίζουν τα παιδιά, στους καλαθοσφαιριστές μου. Ειδικά τους τρεις μήνες που είμαι στην ομάδα πιέστηκαν πάρα πολύ, δουλέψαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι το ελάχιστο που μπορούν να έχουν ως επιβράβευση είναι τουλάχιστον η συμμετοχή τους στον τελικό.

Αυτό που τους είπα στα αποδυτήρια μπορούν να απολαύσουν σήμερα την επιτυχία τους και μετά έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας ξέρουμε τις δυσκολίες. Το θετικό είναι ότι και με τους δύο όταν αγωνιστήκαμε τους κοιτάξαμε στα μάτια. Αν είναι η μοίρα μας φέτος να πάρουμε το κύπελλο μακάρι να γίνει, πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τους καλαθοσφαιριστές, τη διοίκηση. Αφιερωμένη εξαιρετικά στον Αντώνη Μικελλίδη διότι την τελευταία περίοδο πέρασε πολύ δύσκολα με όσα έγιναν μετά το πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού.

Από την πλευρά μου ως προπονητής, θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, αυτό να είναι το εφαλτήριο για την Ανόρθωση ώστε να δημιουργήσει μια ιστορία αντάξια του ονόματος της.

Τι θα πρέπει να κάνει η Ανόρθωση για να πάρει τον τίτλο;

Όπως είπα και πριν όποιος και να είναι ο αντίπαλος, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν περισσότερη εμπειρία. Όμως σε έναν τελικό σε ένα παιχνίδι αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, πρέπει να προετοιμαστούμε στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε. Έχουμε σεβασμό και προς τις δύο ομάδες όμως κανένας δεν μπορεί να μας πάρει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.