Κύριε Μικελλίδη τώρα είναι η ώρα που πρέπει να βγείτε μπροστά!

kyrie-mikellidi-tora-einai-i-ora-pou-prepei-na-vgeite-brosta Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Με λύπη μας διαβάσαμε την επιστολή παραίτησης του Κυρίου Αντώνη Μικελλίδη από τα καθήκοντα του Προέδρου της επιτροπής καλαθόσφαιρας της Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Το έργο που επιτέλεσε μαζί με τους συνεργάτες του από την ημέρα επανασύστασης του τμήματος δείχνει έναν άνθρωπο που ξέρει να βάζει στόχους και μέσω του πλάνου που ακολουθεί πιστά να το φέρνει σε επιτυχία!

Ξεκινώντας από τις ακαδημίες έκτιζε τα σπλάχνα του τμήματος που σήμερα είναι εκ των μεγαλύτερων ακαδημιών Παγκύπρια! Με τη δημιουργία γυναικείας ομάδας και την κορύφωση με την κατάκτηση του νταμπλ το 2021. Με τη δημιουργία ανδρικής ομάδας και την επιλογή να μην ξεκινήσει από την πρώτη κατηγορία ως ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας, αλλά να ξεκινήσει η ομάδα από τα χαμηλά, να ανεβαίνει δύο κατηγορίες σε δύο σεζόν και πλέον να παίζει για δύο συναπτά έτη στα playoffs και φέτος να διεκδικεί ακόμα και τώρα κάποια διάκριση!

Αυτά όλα φαίνεται ότι δεν άρεσαν σε κάποιους και ξεκίνησαν τα κτυπήματα κάτω από τη μέση στον πρόεδρο του τμήματος και παράλληλα στην ίδια την ομάδα! Δυστυχώς όμως εδώ, εμείς σαν φίλαθλοι της Ανόρθωσης αλλά και ο Σύλλογος, έπρεπε να σταθούμε με οποιονδήποτε τρόπο στο πλάι του τμήματος για να το προστατεύσουμε. Κάτι που δεν κάναμε και μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις πολλοί είναι αυτοί που το αναγνώρισαν.

Γι’ αυτόν τον λόγο με όσο θάρρος μπορώ να έχω ως ένας απλός και αγνός στρατιώτης της Ανόρθωσης που τρέχει και αυτή τη σελίδα τα τελευταία σχεδόν δύο χρόνια καλώ όλους τους Ανορθωσιάτες αύριο στις 19:00 να βρίσκονται στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού, και ας μη μας χωρέσει το γήπεδο, για να δείξουμε στον κύριο Μικελλίδη ότι πλέον το τμήμα δε θα είναι μόνο του και να τον καλέσουμε με την παρουσία μας να ανακαλέσει την παραίτηση του, παράλληλα να σπρώξουμε και την ομάδα μας στη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που θα τη φέρει για πρώτη φορά μετά την επανασύσταση του τμήματος στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ένας αγνός στρατιώτης της ιδέας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.