Παν.Συ.Φι: “Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως προμηθευτεί τις προσκλήσεις του από τα σημεία που ανακοινώθηκαν”

pan-sy-fi-kaloume-ton-kosmo-tis-anorthosis-opos-promitheftei-tis-proskliseis-tou-apo-ta-simeia-pou-anakoinothikan Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου για τον επερχόμενο τελικό πρωταθλήματος στο Χάντμπολ καλώντας τον κόσμο να έρθει στο κλειστό την Τετάρτη.

Πιο κάτω η ανακοίνωση:

H δράση στα κλειστά αθλήματα συνεχίζεται και την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο “Κίτιον” ξανά, αυτή την φορά για των αγώνα χειροσφαίρισης όπου με νίκη η ομάδα μας στέφεται νταμπλούχος για πρώτη φορά με την παρουσία μας. Ένα τμήμα το οποίο αξίζει την απόλυτη στήριξη μας, ένα τμήμα το οποίο έχει κυριαρχήσει στο άθλημα κατά κράτος κατακτώντας τα πάντα εντός συνόρων και μας έχει κάνει περήφανους στην Ευρώπη.

Καλούμε τον κόσμο της Ανόρθωσης όπως προμηθευτεί τις προσκλήσεις του από τα σημεία που ανακοινώθηκαν και το βράδυ της Τετάρτης να μετατρέψουμε στο κλειστό σε μια “πύρινη κόλαση”, τραγουδώντας με περηφάνια ξανά. Η χρονιά φέτος γενικότερα μας έχει αφήσει αρκετές πληγές και η κατάκτηση των 2 τίτλων από την ομάδα χειροσφαίρισης είναι ένα βάλσαμο για την Ιστορία του Συλλόγου στις κακές πορείες ειδικά της ποδοσφαιρικής.

Προτρέπουμε τον κόσμο όπως βρίσκεται στο στάδιο μέχρι και τις 19:30 για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία της Παρασκευής. Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:00.

Σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει φιέστα στο σωματείο της ομάδας μας κάτω από το Νότιο πέταλο.

Υ.Γ. Για όσα συνέβησαν στον αγώνα καλαθόσφαιρας και ο απόηχος από κράτος και ομοσπονδία θα τοποθετηθούμε εντός της εβδομάδας.

Υ.Γ. 2 Με εσάς με την μεγάλη μύτη θα το σκεφτούμε αν θα απαντήσουμε σε κάτι, ίσως να μην αξίζει πλέον. Ο κόσμος ξέρει…

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.