Σιελουβάρης: “θέλω να απολογηθώ δημόσια σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης”

sielouvaris-thelo-na-apologitho-dimosia-se-olo-ton-kosmo-tis-anorthosis Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Αναγνώρισε το λάθος του και απολογείται δημόσια προς τον κόσμο μας αλλά και τη διοίκηση της ομάδας μας, ο εκπρόσωπος τύπου του Ακρίτα για τη δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες (“αν παίζαμε μόνο με την Ανορθωση ίσως να αποφεύγαμε τον υποβιβασμό”).

Πιο κάτω η δήλωση απολογίας του:

Μια δήλωση μου, μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση προκάλεσε αντιδράσεις.

Ανάμεσα σε άλλα είπα “αν παίζαμε μόνο με την Ανορθωση ίσως να αποφεύγαμε τον υποβιβασμό”. Δεν προκειται να δικαιολογηθώ ούτε να εξηγήσω υπο ποιες περιστάσεις προέβηκα σε αυτή τη δήλωση.

Ταπεινά και με ειλικρίνεια θέλω να απολογηθώ δημόσια σε όλο τον κόσμο της Ανόρθωσης και πολύ περισσότερο στη διοίκηση της ομάδας για την όποια αναστάτωση προκάλεσα. Διαβεβαιώ άπαντες ότι γνωρίζω πολύ καλά τι εστι ΑΝΟΡΘΩΣΗ και ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Γνωρίζω,άριστα το μεγαλείο του κόσμου της Μεγάλης Κυρίας.

Αναγνωρίζω, την διαχρονική φιλοξενία του Αντώνης Παπαδόπουλος. Κλίνω το γόνυ στα ιερά ιδεώδη που πρεσβεύει ο προσφυγικός σύλλογος της Αμμοχώστου.

Η πρόθεση της δήλωσης μου είχε το χαρακτήρα της “χαριτολογίας” και του ποδοσφαιρικού αυτοσαρκασμού.Προφανώς αυτά δεν δικαιολογούν την αστοχία του περιεχομένου της.Για άλλη μια φορά απολογούμαι!”

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Αντώνης Σιελουβάρης.
Εκπρόσωπος Τύπου Ακρίτα Χλώρακας

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.