“Στόχος να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές κάτι καλύτερο από αυτό παρέλαβε η δική μας”

stochos-na-paradosoume-stis-epomenes-genees-kati-kalytero-apo-afto-parelave-i-diki-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Τρεις δράσεις είχε χθες Κυριακή 23/04 το τμήμα δρομέων της Ανόρθωσης σε Κρακοβία, Λατσιά και στην 24η έκθεση “Travel Expo Cyprus”.

Πιο κάτω η ανάρτηση από το τμήμα:

Σήμερα το Τμήμα μας συμμετείχε σε 3 διαφορετικές δράσεις. Συνολικά σήμερα κινητοποιήθηκαν πέραν των 27 μελών του τμήματος μας. Αγωνιστικά συμμετείχαμε σε διοργανώσεις στην Κρακοβία της Πολωνίας και στα Λατσιά, είχαμε όμως συμμετοχή και σε ένα διαφορετικό τομέα, αυτό της προβολής της Κύπρου μας ως τουριστικό προορισμό για τρέξιμο.

Στην Κρακοβία και στον Μαραθώνιο της Κρακοβίας Cracovia Maraton η Ανόρθωση εκπροσωπήθηκε από το Τμήμα μας με 4 δρομείς. Τους Αντώνη Χαλκά, τον Ανδρέα Πέτρου, τον Νικόλα Νικολάου και τον Κωνσταντίνο Χαραλάμπους. Συγχαρητήρια στους λεβέντες δρομείς μας που μετέφεραν στις πλάτες τους την Ανόρθωση της Αμμόχωστου στην Πολωνία και έτρεξαν περήφανα για την πόλη μας, την ομάδα μας και τη χώρα μας.

Στα Λατσιά και στη διοργάνωση Latsia Running Festival το Τμήμα μας είχε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση από όλα τα δρομικά σύνολα που συμμετείχαν καθώς είχαμε συνολικά 19 δρομείς. Έλαβαν μέρος οι ακόλουθοι:

 1. Μάριος Σπυρου
 2. Χρυσταλα Κουμη
 3. Γιάννης Γεωργιαδη
 4. Κυριάκος Ευγενιου
 5. Βασίλης Πραστιτης
 6. Μάριος Βασιλείου
 7. Ζαχαριας ζαχαριου
 8. Ανδρέας Πελοπίδας
 9. Νικος Γεωργιου
 10. Χενρυ Βενιαμίν
 11. Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
 12. Γιάννης Χαννη
 13. Αντώνης Παναγη
 14. Θεόδωρος Περατικου
 15. Αβρααμια Περατικου (11 χρονών η οποία έλαβε την 4η θέση στην κατηγορία κ17)
 16. Φίλιππος Πιεριδης
 17. Περικλής Πιεριδης
 18. Αλέξανδρος Κιτρομιλιδης
 19. Χριστος Αμπραχαμ

Συγχαρητήρια στους δρομείς μας που συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.

Η άλλη, διαφορετική, δράση στην οποία συμμετείχε το Τμήμα μας ήταν αυτή της διαφώτισης του κοινού για τα καλά που παρέχει το τρέξιμο ως άθλημα αλλά και για τα πλεονεκτήματα που έχει η Κύπρος ως αθλητικός τουριστικός προορισμός. Η δράση αυτή ήταν στα πλαίσια της 24ης έκθεσης “Travel Expo Cyprus” που έγινε το τριήμερο 21-23/4 στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης. Ευχαριστούμε την κ. Γιάννα Πιτσιάκκου και το Υφυπουργείο Τουρισμού για την πρόσκληση.

Η Ανόρθωση είναι ένας ολοζώντανος οργανισμός που υπάρχει για να οργανώνει τον κόσμο της Αμμοχώστου και όχι μόνο. Ένα υγιές και δυνατό Σωματείο μπορεί μέσω του κόσμου του και της διοίκησης του να δίνει προστιθέμενη αξία στη διαφώτιση για το κυπριακό πρόβλημα, να προσφέρει στην κοινωνία των πολιτών και να κρατά άσβεστο τον πόθο για επιστροφή στις πατρογονικές μας εστίες. Στόχος να παραδώσουμε στις επόμενες γενεές κάτι καλύτερο από αυτό παρέλαβε η δική μας.

Δυνατά Τμήματα, Δυνατό Σωματείο, για 1911 λόγους.
Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου – Anorthosis Famagusta Club

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.