Βέσκο: “Αυτή την εικόνα δεν πρέπει να τη δούμε ξανά και σε κανένα αγώνα”

vesko-afti-tin-eikona-den-prepei-na-ti-doume-xana-kai-se-kanena-agona Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ακρίτα που η ομάδα μας έχασε με 2-3.

Αναλυτικά:

Συγχαρητήρια στον Ακρίτα. Είναι μια ομάδα που δεν την κερδίσαμε ακόμα. Φταίμε εμείς που χάσαμε. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Χαλαρώσαμε αρκετά. Είπαμε ότι είναι καλή ομάδα ο Ακρίτας. Εμείς πρέπει να συνεχίσουνε την δουλειά μας. Είναι δύσκολο μετά από μια ήττα. Θα δουλέψομε για να βελτιωθούμε. Αυτή την εικόνα δεν πρέπει να τη δούμε ξανά και σε κανένα αγώνα. Δουλειά και βελτίωση. Συγγνώμη στον κόσμο που βρέθηκε γήπεδο. Στο τέλος χάσαμε τον αγώνα δίκαια.

Όταν είσαι στην Ανόρθωση, υπάρχουν κίνητρα ακόμα και στην προπόνηση. Πάντα θα υπάρχουν κίνητρα. Μας επηρέασε το γρήγορο γκολ του Ακρίτα, το δεύτερο αλλά και ο τραυματισμός του τερματοφύλακα μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θα έχουν ευκαιρίες και οι νεαροί.  Αγωνίστηκε παραπάνω και ο Αργυρού σήμερα. Να μην χαλαρώνουμε σε κανένα αγώνα, πάντα σοβαροί.

Για τον Κεραυνό:
Χτύπημα στο χέρι ο Κεραυνός, θα πάει στο Νοσοκομείο για ακτινογραφίες και να διαφανεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.