Χωρίς κόσμο ο τελικός, ανακοίνωση Παν.Συ.Φι

choris-kosmo-o-telikos-anakoinosi-pan-sy-fi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Χωρίς κόσμο θα παίξει η ομάδα μας τον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις….

Πιο κάτω η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι:

Ένα καλοστημένο φιάσκο, τρανή απόδειξη ότι τα πάντα τα κάνετε για το θεαθήναι αλλά και την δική σας ευκολία, υπουλία και εξυπηρέτηση συμφερόντων σας. Δυστυχώς για εσάς όμως, δεν μασάμε. Η ομάδα μας απόψε αγωνίζεται στον τελικό κυπέλλου καλαθόσφαιρας για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Η πρόκριση επιτευχθεί μόλις το Σάββατο το απόγευμα και σήμερα είναι Τρίτη. Ελάχιστος χρόνος οργάνωσης, ελάχιστα τα περιθώρια λάθους. Και όμως αφού ζητήσαμε και εξασφαλίσαμε τα ελάχιστα εισιτήρια που είχε η ομάδα στην διάθεση της (την οποία και ευχαριστούμε για την διάθεση), όλα έβαιναν καλώς και ο κόσμος ετοιμαζόταν για την Λευκωσία.

Όλα αυτά μέχρι και λίγο μετά το μεσημέρι όπου τυχαίως μάθαμε ότι τα σαΐνια της ασφάλειας θα ζητούσαν τις ταυτότητες μας στην είσοδο ενώ η υποτιθέμενη λίστα με τους παρευρισκόμενους θα περνούσε στα χέρια διαφόρων χωρίς καμιά εγγύηση της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων του κόσμου. Ασφαλώς και δεν συναινέσαμε σε όλα αυτό το φιάσκο, επιστρέψαμε τα εισιτήρια πίσω προσπαθώντας μάλιστα να βοηθήσουμε κόσμο να παρευρεθεί που ζητούσε επίμονα τις τελευταίες δυο μέρες και λόγω του περιορισμένου αριθμού δεν μπορούσε να εξασφαλίσει. Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι δεν δέχονται ούτε τώρα τον υπόλοιπο κόσμο της ομάδας να εξασφαλίσει εισιτήριο γιατί δήθεν δεν βρίσκονται σε κάποια λίστα. Μόνο από αυτό τα συμπεράσματα δικά σας.

Και τίθενται αρκετά ερωτήματα τα οποία δεν θα απαντηθούν ποτέ όμως οφείλουμε να τα θέσουμε :

1. Με ποια νομοθεσία ζητείται η ταυτοποίηση στις εισόδους αφού κάνατε την περιβόητη κάρτα φιλάθλου;

2. Ποιος ο σκοπός της τότε αφού δεν δουλεύει και εσείς οι ίδιοι θέλετε κάρτα, λίστα και ταυτότητες; Τα πιστοποιητικά γεννήσεως μας ευτυχώς δεν τα ζητήσατε.

3. Ποιοι είστε εσείς και με ποια ιδιότητα θα παραβείτε την νομοθεσία των προσωπικών δεδομένων και θέλετε μια λίστα με 130-150 άτομα να βρίσκεται στα χέρια του κάθε αχάπαρου είτε αυτός είναι επιτηρητής είτε αστυνομικός;

4. Που ήσασταν εσείς δυο μέρες τώρα να βγάλετε μια ανακοίνωση με το τι ζητάτε για τον αγώνα, τις οδηγίες προσέλευσης και ούτω καθεξής; Ούτε η ομοσπονδία καλαθόσφαιρας έχει κάποια τυπική ανακοίνωση αλλά και η αστυνομία το τελευταίο πράγμα που ανακοίνωσε είναι ότι οι χάκερ δημοσιοποίησαν μέρος των όσων έχουν υποκλέψει από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

5. Αποφασίσατε να κάνετε ένα τελικό με συνολική παρουσία κόσμου 400 ατόμων και αδυνατείτε να πράξετε τα δέοντα; Φανταζόμαστε θα θεωρηθεί «επιτυχημένο» το επιχειρησιακό πλάνο με την παρουσία μόλις 100 συνολικά ατόμων της απέναντι ομάδας αφού ο Αίαντας είναι πανέτοιμος και οι χούλιγκανς με στολή θα αναμένουν τα φαντάσματα για να επέμβουν κάνοντας τους ήρωες του κράτους.

Μπορούμε να γράφουμε μέχρι αύριο, μπορούμε να σας εκθέσουμε ακόμα περισσότερο ειδικά εσάς που κάνετε σύσκεψη αγώνα την μέρα του αγώνα. Δείτε λίγο εκτός Κύπρου και μην εθελοτυφλείτε ότι η βια είναι προϊόν κυπριακό. Θα επανέλθουμε να είστε σίγουροι. Καλή επιτυχία στην ομάδα και απολογούμαστε που δεν μπορούμε να την υποστηρίξουμε ενώ είχαμε όλη την καλή διάθεση.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ για να προστατέψουμε τα δικαιώματα μας, ΑΠΕΧΟΥΜΕ από το φιάσκο.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.