Χριστοφόρου: “Είναι πολλά τα ονόματα που έχουν αξιολογηθεί”

christoforou-einai-polla-ta-onomata-pou-echoun-axiologithei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Οι δηλώσεις του:

Για τη χθεσινή νίκη: «Νομίζω ότι και αυτό το παιχνίδι ότι δεν σηκώνει ιδιαίτερη ανάλυση. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από την αρχή και κατάφερε να επιβληθεί σχετικά εύκολα. Βρήκαμε γκολ που ήταν κάτι που ήταν ζητούμενο. Πετύχαμε 9 σε δύο αγώνες και παραμείναμε στην πρώτη θέση του δεύτερου γκρουπ».

Για την βελτίωση της ομάδας: «Όταν η ομάδα λύνεται που λεμέ και παίζει πιο ελεύθερα, σαφώς μπορούν πολλοί παίκτες να αναδειχθούν ατομικά. Το ουσιώδες είναι ότι κάποια παιδιά παίρνουν χρόνο, τα μαθαίνει ο κόσμος».

Για τον Γκερέρο: «Ο Μιγκέλ αγωνίζεται σε μία θέση στο γήπεδο κάτι ανάμεσα στο 10 και στο 9 που του επιτρέπει να είναι μέσα στις φάσεις. Το κάνει πολύ καλά και είναι αποτελεσματικός».

Για το αν οι νεαροί θα βρίκονται στην προετοιμασία: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει προπονητής ακόμη στην ομάδα για τη νέα σεζόν για να αξιολογήσει οποιονδήποτε παίκτη, όχι μόνο τους νεαρούς, δεν μπορούμε να ξέρουμε».

Το θέμα του προπονητή: «Είναι το βασικό ζήτημα που τρέχει αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μια μικρή λίστα που έχουν γίνει επαφές μαζί τους. Είναι προχωρημένο το θέμα αυτό. Ουδέποτε είχαμε πει εμείς ότι υπήρχε ένα όνομα στη λίστα, ή κάποιος ήταν φαβορί ή όχι. Αντιλαμβάνεστε πως οι όποιες αναφορές που έγιναν δεν ήταν αναφορές που ήταν αληθείς».

Για την εξεύρεση ατόμων που θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα: «Είναι και αυτό το κομμάτι προχωρημένο. Ότι είναι να ειπωθεί θα ειπωθεί στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας. Να μην περιμένει ο κόσμος αν υπάρχει με ένα άτομο συμφωνία για εμπλοκή… να το ανακοινώσουμε. Όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενημερωθούν πρώτα οι μέτοχοι και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστά τα υπόλοιπα».

Για τα μεταγραφικά: «Είναι πολλά τα ονόματα που έχουν αξιολογηθεί. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να επιβεβαιώσουμε το τι γράφεται. Αξιολογήσεις παικτών είτε αυτοί παίζουν εδώ στην Κύπρο, είτε όχι, ασφαλώς και έχουν γίνει. Συμφωνία δεν έγινε με κανέναν».

Για τις δηλώσεις Σάντη στην συνέντευξη τύπου της Cablenet: «Πρώτα τέθηκε ερώτηση στην συνέντευξη τύπου η οποία και απαντήθηκε. Οι κανόνες του Financial Fair play αφορούν στο σύνολο του ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Κύπρο. Ένα παράδειγμα είναι αυτό της Μίλαν και της Σίτι που τιμωρήθηκαν με έξοδο στο Champions League. Αυτό που είπε ο πρόεδρος ήταν αν γίνεται κάτι παρόμοιο στην Κύπρο να ερευνηθεί και να υποβληθούν ποινές. Τίποτα παραπάνω».

Για τη ευθύνη των αρμόδιων αρχών: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ακρίβεια τον προϋπολογισμό μας ομάδας αν δεν είναι η διοίκηση της. Αυτοί που πρέπει να τα ζητάνε αυτά είναι οι αρμόδιες αρχές που έχουμε και οφείλουν να κάνουν τους ελέγχους».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.