Χριστοφόρου: “Επέστρεψε ο Τεχέρα, θεωρώ ότι θα είναι στην αποστολή”

christoforou-epestrepse-o-techera-theoro-oti-tha-einai-stin-apostoli Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον ΣπορFM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα όσα αφορούν την επικαιρότητα της ομάδας μας.

Πιο κάτω το ηχητικό και οι δηλώσεις:

«Είναι ένα ακόμα παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Θα το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και αν θέλετε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά σε αυτό τον όμιλο που παίζουμε. Όχι πως είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είπαμε πως θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι. Σεβόμαστε την ΑΕΛ, όμως ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα».

Αγωνιστικά νέα: «Επέστρεψε ο Τεχέρα, θεωρώ ότι θα είναι στην αποστολή. Θα δούμε για τους Χρυσοστόμου και Ουαρίς, θα τους δούμε πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα».

Για τις ευκαιρίες που δίνονται: «Γενικότερα στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα βρήκε την αποτελεσματικότητα που της έλειπε. Είναι γεγονός ότι ο προπονητής μας με πλάνο μοιράζει το χρόνο σε όλα τα παιδιά του ρόστερ για να παίξουν όλοι».

Για Οκκά: «Τη δεδομένη στιγμή η προτεραιότητα είναι να κλείσει ο προπονητής και όλα τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Οποιαδήποτε άλλη απόφασή, για τεχνικό επιτελείο ή προσθαφαιρέσεις θα ακολουθήσουν μετά την πρόσληψη του προπονητή».

Νεότερο για προπονητή; «Είναι σε εξέλιξη οι επαφές. Προτεραιότητα να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Οι υπεύθυνοι είναι σε επαφή με συγκεκριμένους υποψήφιους. Δεν θα βιαστούν να κλείσουν κάποιον προπονητή αν δεν σιγουρευτούν πως είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα».

Αν αληθεύει το ότι δίνεται έμφαση στην Ισπανική αγορά: «Μέσα στη μικρή λίστα υπάρχουν και επιλογές από Ισπανία».

Για Οθέλλο και Αντώνης Παπαδόπουλος: «Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τον Οθέλλο όμως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία για να ανακοίνωση».

Για τα οικονομικά: «Πριν πω οτιδήποτε άλλο να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι το αντικείμενο μου το λογιστικό. Αν δεν είσαι γνώστης μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη στην ανάγνωση των αριθμών. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δουλειάς χρειάζεται να αναφερθούμε καμιά φορά σε νούμερα. Όντως φαίνεται να υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ κ. Πουλλαίδη και κ. Σάντη που έχει υπογραφεί και ανακοινωθεί πριν από μερικές εβδομάδες και κομμάτι της είναι και η διαγραφή ενός ποσού από το χρέος της εταιρείας. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία είναι κάποιες υποθέσεις που έχουν ολοκληρωθεί με εξαίρεση τη δεδομένη στιγμή τη συμφωνία διαχείρισης σωματείου – εταιρείας, η οποία μένει να υπογραφεί και αυτό αναμένεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας».

Για τη συναυλία του Αργυρού: «Όντως στις 23 του Ιουνίου θα παραβρεθεί στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να κάνει μια μεγάλη συναυλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Μάλιστα θα είναι η εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας που θα κάνει το καλοκαίρι. Ελπίζουμε εντός της ημέρας να έχουμε και την ανακοίνωση από τους οργανωτές».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.