Έτρεξαν σε Βρυξέλες και Κύπρο!

etrexan-se-vryxeles-kai-kypro Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο που οι Δρομείς της Ανόρθωσης, έτρεξαν σε Κύπρο αλλά και Ευρώπη. Πιο κάτω η ενημέρωση από το τμήμα:

Μέρα Κυριακή που σημαίνει ότι οι αθλητές μας φόρεσαν τις φανέλες με τον Φοίνικα και συμμετείχαν σε αγώνες δρόμου. Η Ανόρθωση εκπροσωπήθηκε σε 3 αγώνες, ένα στις Βρυξέλλες και δύο στην Κύπρο.

Στις Βρυξέλλες, εκεί που έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει την ενασχόληση της με το Τμήμα των Δρομέων του Συλλόγου μας, στον αγώνα 20km de Bruxelles , η Μαργαρίτα Καϊμακλιώτη έτρεξε ξανά, για 4η φορά τον συγκεκριμένο αγώνα ως αθλήτρια του Τμήματος. Με το “Δεν Ξεχνώ” στην πλάτη και με τον Φοίνικα στο στήθος. Για την ίδια είναι ένα χρέος που εκπληρώνει κάθε χρόνο με περηφάνια, πείσμα και συγκίνηση.

Συμμετοχή είχαμε και στην Παρεκκλησιά, Parekklisia-Run 10km & 3km (Run for a cause) όπου το Τμήμα μας εκπροσωπήθηκε από 3 αθλητές. Ο αγώνας έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό με μέρος των εσόδων από τις εγγραφές και τις εισφορές των συμμετεχόντων και προσκεκλημένων, να ενισχύουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Οι αθλητές μας που έλαβαν μέρος ήταν οι ακόλουθοι:

  • Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
  • Γιώργος Λυσανδρής
  • Χένρι Βενιαμίν

Στη Λευκωσία διοργανώθηκε για πρώτη φορά αγώνας δρόμου 7 χιλιομέτρων με την επωνυμία RuNicosia, όπου οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να τρέξουν εντός των τοιχών και να γνωρίσουν τον ιστορικό πυρήνα της πρωτεύουσας.

Το Τμήμα μας εκπροσώπησαν οι ακόλουθοι:

  • Ξένια Πιερίδου
  • Φίλιππος Πιερίδης
  • Αλέξανδρος Κιτρομηλίδης
  • Δημήτρης Χαραλάμπους

Συγχαρητήρια σε όλους μας του Δρομείς που κάθε Σαββατοκυρίακο συμμετέχουν σε αγώνες σε Κύπρο και εξωτερικό.

Η Ανόρθωση της Αμμοχώστου σημαίνει πολλά. Για τον κάθε ένα ξεχωριστά μα και για όλους τα ίδια. Την προσέχουμε ως κόρη οφθαλμού με παντοτινή έγνοια μας να μεγαλώνει, να μεγαλουργεί και να κρατά αγέρωχη, στο πέρασμα των αιώνων.

Το χρέος μας μεγάλο, η τιμή τεράστια. Τα κεφάλια πάντα ψηλά, για 1911 λόγους.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.