Η ανάγκη επίτευξης συμφωνίας που θα βάλει Σύλλογο και Εταιρεία στο ίδιο μονοπάτι

i-anagki-epitefxis-symfonias-pou-tha-valei-syllogo-kai-etaireia-sto-idio-monopati Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Η ομάδα μας για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Μετά από μία δεκαετία λειτουργίας της εταιρείας η οικονομική κατάσταση του Συλλόγου αλλά και της Εταιρείας είναι ξανά περίπου στον ίδιο παρονομαστή.

Το χρέος της εταιρείας, αν αφαιρέσουμε το “δάνειο” Πουλλαΐδη, είναι γύρω στα 7-8 εκατομμύρια αλλά αν προσθέσουμε την τεράστια φετινή χασούρα το χρέος πάει ξανά στα 10+ εκατομμύρια. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και το δάνειο της κτηματικής του “Α.Παπαδόπουλος” που εγκληματικά τόσα χρόνια αφέθηκε και από την Εταιρεία που δεν πλήρωνε τις υποχρεώσεις της βάση της σύμβασης, αλλά και από τον Σύλλογο που δεν αντέδρασε νωρίτερα. Ένα δάνειο που μπορούσε να αποπληρωθεί με περίπου 500 χιλιάδες τώρα χρειάζεται πάνω από ένα εκατομμύριο.

Είναι πλέον κρίσιμης σημασίας να βρεθεί λύση και να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και επιτέλους Σύλλογος και Εταιρεία να πορεύονται μαζί. Να μην είναι μια τυπική συμφωνία απλά και μόνο για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, αλλά μια συμφωνία που θα φέρει την Ανόρθωση να είναι ξανά ένα και να μπορεί αυτόνομη να μεγαλουργεί!

Πρέπει επιτέλους να επικεντρωθούμε στη σωστή και σε στέρεες βάσεις ανάπτυξη ολόκληρου του οικοδομήματος. Και όταν λέμε ολόκληρου εννοούμε ολόκληρου, σαν ένα! Μία είναι η ιστορία, ένα είναι το όνομα!

Ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να παραμείνει ενωμένος και μακριά από στρατόπεδα, έχοντας πάντοτε υπόψη το συμφέρον του Συλλόγου μας. Χωρίς αυτόν, Ανόρθωσις Αμμοχώστου δεν υπάρχει.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.