Σημαντικές διαφωνίες στους όρους συμφωνίας

ola-ston-aera Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας protathlima που υπογράφει ο Χαράλαμπος Παρπεττάς, προκύπτουν σοβαρές διαφωνίες σε σημαντικές πρόνοιες της συμφωνίας διαχείρισης μεταξύ συλλόγου και εταιρείας για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή μεταξύ της ομάδας του Ανδρέα Σάντη και του ΔΣ του Συλλόγου για να μπορέσουν και οι δύο μεριές να προχωρήσουν μπροστά! Αυτό όμως δεν πρέπει να βάζει σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα είτε της εταιρείας αλλά πρώτα και κύρια του Συλλόγου.

Πιο κάτω μέρος από το δημοσίευμα:

Ο πρώτος όρος αναφέρει πως θα πρέπει να υπάρχουν προσωπικές εγγυήσεις σε περίπτωση ελλειμματικού προϋπολογισμού. Δηλαδή αν τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα, να καλύπτονται από προσωπικές εγγυήσεις για να μην δημιουργηθεί χρέος.

Ο δεύτερος όρος αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα.  Ο όρος του σωματείου αναφέρει πως δεν υπάρχει το δικαίωμα υποθήκευσης του ποσού πέραν από την χρονιά που τρέχει. Ουσιαστικά με αυτό τον όρο το σωματείο θέλει να διασφαλίσεις πως δεν θα προεισπράττονται ποσά που υπολογίζονται για άλλες σεζόν

Περισσότερα εδώ.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.