Σάντης: “θα προσπαθήσουμε την επόμενη τριετία να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει”

santis-tha-prospathisoume-tin-epomeni-trietia-na-anevasoume-tin-omada-ekei-pou-tis-axizei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στη δημοσιογραφική της επέκτασης της συνεργασίας της Cablenet με την ομάδα μας μίλησε ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Σάντης. 

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Εμείς είχαμε περισσότερο πλουραλισμό στους προέδρους σε σχέση με το ΑΠΟΕΛ όπως είδατε στο βίντεο. Αρχίσαμε τη συνεργασία με την Cablenet με πρόεδρο των Ανδρέα Παντελή, μίλησε ο Ευγένιος και συνεχίζουμε με Ανδρέα.

Η Ανόρθωση είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της χώρας. Είναι το ζωντανό κύτταρο της Αμμοχώστου και όσοι την υπηρετούν έχουν υποχρέωση να την υπηρετούν όπως της αξίζει.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας με την Cablenet, παρά το σύντομο διάστημα που είμαι στην προεδρία είδαμε πολλά. Είδαμε αναλύσεις, παρουσιάσεις, αριθμό καμερών πρωτόγνωρες για τα κυπριακά δεδομένα και τους ευχαριστούμε γιατί συμβάλλουν στην αναβάθμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Καλώ τον κόσμο να στηρίξει τους χορηγούς μας και την Cablenet.

Η Ανόρθωση γύρισε σελίδα, μπαίνει σε νέα εποχή σε έναν δύσκολο ποδοσφαιρικό χάρτη με πρωτόγνωρα πράγματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε το ποδόσφαιρο και την ίδια ώρα θα προσπαθήσουμε την επόμενη τριετία να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Η Ανόρθωση άνοιξε πρώτη τον δρόμο των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, πρώτη τον δρόμο των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Είναι εκεί για την Αμμόχωστο, γι’ αυτούς που έφυγαν και δε γύρισαν για τους γονείς μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.