Στη Σερβία ταξίδεψαν οι οργανωμένοι της ομάδας μας

sti-servia-taxidepsan-oi-organomenoi-tis-omadas-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ταξίδεψαν στη Σερβία και θα είναι δίπλα στα αδέλφια μας τους Σέρβους της ΟΦΚ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας, στον πιο κρίσιμο αγώνα της σεζόν για αυτούς.

Πιο κάτω η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι:

Μετά από τις συνεχόμενες παρουσίες των αδελφών μας της ΟΦΚ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ, τόσο στα περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια ποδοσφαίρου όσο και στο φετινό αγώνα χειροσφαίρισης, έφτασε η στιγμή να βρεθούμε εμείς στο πλάι τους. Όχι για οποιοδήποτε αγώνα, αλλά για τον αγώνα «ζωής και θανάτου» απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας με μοναδικό στόχο την νίκη και την προσπέλαση μόλις 3 στροφές πριν το τέλος.

Όπως είναι γνωστό μέσω και της δικής μας συσχέτισης, το Ιστορικότερο Σωματείο του Βελιγραδίου ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από οικονομικά ζητήματα και φέτος είναι η χρονιά που παλεύει με αξιώσεις πρώτιστα για την επιστροφή στην 2η κατηγορία βλέποντας το μέλλον αισιόδοξα για να επιστρέψει εκεί που τις αξίζει, στην κορυφαία κατηγορία του Σέρβικου πρωταθλήματος.

Η απόβαση ξεκίνησε από χθες και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και αύριο έτσι ώστε ο κόσμος μας, μαζί με τα αδέλφια της ΟΦΚ να πάρουν την πολυπόθητη αυτή νίκη κόντρα στην Ζεμουν. Αύριο λοιπόν η δίκη μας μάχη θα βρίσκεται στο Βελιγράδι υποστηρίζοντας το ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ συναπάντημα για 1911 λόγους!

ОФК – ANO – DYNAMO
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.