Βέσκο: “Ο καθένας θέλει να δείξει και σε εμένα και στην Ανόρθωση πως αξίζει”

vesko-o-kathenas-thelei-na-deixei-kai-se-emena-kai-stin-anorthosi-pos-axizei Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς μετά το 0-2 επί της Νέας Σαλαμίνας στο “Αμμόχωστος Επιστροφή”.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αν δούμε συνολικά το παιχνίδι, θα δούμε πως ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν δέχθηκε την κόκκινη η Νέα Σαλαμίνα ήταν πιο εύκολος ο δρόμος για εμάς.

Μου άρεσε η σοβαρότητα που δείχνουν οι παίκτες και ο ζήλος για να κερδίζουν τα παιχνίδια. Στις προπονήσεις δείχνουν επίσης αυτή τη σοβαρότητα, είναι ακριβώς η ίδια εικόνα της προπόνησης που είδατε απόψε. Πριν το παιχνίδι είπα στους παίκτες ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και αυτό είναι δεδομένο. Τα τελευταία παιχνίδια ίσως αδικώ κάποιους παίκτες που δεν ξεκινούν. Στο παιχνίδι έντεκα μπορούν να παίξουν και αυτή τη στιγμή έχω στη διάθεση μου αρκετούς παίκτες και γι’ αυτό γίνονται οι αλλαγές κάθε εβδομάδα. Έχω πολύ εμπιστοσύνη σ’ όλους.

Τι ήταν αυτό που άλλαξε και η Ανόρθωση έχει θετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια:
Αυτό που άλλαξε είναι ότι καταφέρνουμε και κερδίζουμε τα παιχνίδια. Καταφέρνουμε και σκοράρουμε πιο εύκολα. Είναι επαγγελματίες παίκτες και είναι η δουλειά τους. Ο καθένας θέλει να δείξει και σε εμένα και στην Ανόρθωση πως αξίζει.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.