Βέσκο: “θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, αυτό είναι το σπίτι μου”

vesko-tha-eimai-stin-anorthosi-kai-tou-chronou-afto-einai-to-spiti-mou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς που έκανε στη δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα με την Ένωση που ήταν και ο τελευταίος της σεζόν 2022-23.

Καλησπέρα, είναι δύσκολες στιγμές για την ομάδα της Ένωσης, με όλη την προσπάθεια που κάνανε και φτάσανε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να πάνε διαβάθμιση. Αν υπήρχε δίκαιο στο ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να μείνουν σίγουρα στην πρώτη κατηγορία. Ήταν ένας αξιόλογος αντίπαλος. Είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψουν.

Για το παιχνίδι δε χρειάζεται να πούμε πολλά, πιστεύω ότι παίξαμε όπως παίξαμε όλα τα παιχνίδια της β φάσης με στόχο να κερδίσουμε, Χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες που μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι. Κρατήσαμε και το μηδέν στην άμυνα.

Επειδή είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Ανόρθωσης θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους. Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Πουλλαΐδη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία για να είμαι προπονητής αυτής της τεράστιας ομάδας, και δημόσια θέλω να τον καλέσω να μείνει κοντά στην ομάδα γιατί τον χρειαζόμαστε. Ευχαριστώ και τον κύριο Σάντη που μου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη αυτούς τους 5 μήνες και είχαμε μια άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ και έναν άνθρωπο που δε φαίνεται μπροστά όπως οι ποδοσφαιριστές ή άλλο προσκοπικό, τον Μαρίνο Μήτρου. Σίγουρα ευχαριστώ τους γιατρούς τους φροντιστές τους μασέρ τους φυσιοθεραπευτές.

Παρακαλώ τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να μείνει δίπλα στην ομάδα, δεν χρειάζονται φωνές και παρατράγουδα, μόνο ηρεμία, να είναι κοντά και να βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεμίζοντας το γήπεδο. Τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που ακόμα και σήμερα τονίζω ότι είναι πολύ καλοί, ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθούν να τους μειώσουν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου”.

Λυπάμαι που φεύγω από την θέση του προπονητή, έδειξα ότι είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου. Όμως θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, αυτό είναι το σπίτι μου.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.