Χριστοφόρου: “Αν όλα πάνε καλά με τα ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο”

christoforou-an-ola-pane-kala-me-ta-iatrika-tha-ypograpsei-trietes-symvolaio Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, και μίλησε για τη μεταγραφή του Κάργα.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Η ομάδα είναι σε μια φάση αναδιοργάνωσης, θα γίνει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και η άμυνα είναι προτεραιότητα. Όταν μάθαμε πως θα είναι διαθέσιμος σκεφτόμασταν να τον αποκτήσουμε, υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, αλλά σημασία έχει η υπογραφή και τελικά κατέληξε στην Ανόρθωση. Υπήρχαν στιγμές που φαινόταν αδύνατο να γίνει, αλλά τελικά επιμείναμε και τον αποκτήσαμε. 

Αν όλα πάνε καλά με τα ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο Κάργας είναι ένα παιδί που έχει δείξει την αξία του, οι εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ έκαναν τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, έπαιζε δίπλα σε σπουδαίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να μεταδώσει την εμπειρία του στα δικά μας τα αποδυτήρια. Δεν αποκλείω να πάρουμε και άλλον Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.